Stacaravan type Azure

Azure stacaravans

Onze allernieuwste stacaravan: de Azure!

Ontdek nu onze nieuwste stacaravan: de Azure! De Azure heeft een eigentijds en flexibel in te delen interieur. En wat dacht u van het ruime, overdekte terras? Een heerlijke plek om samen te ontspannen. Indoor meets outdoor in de Azure!

Stap binnen in het lichte woongedeelte met moderne keuken en hoekbank. De centrale woonkeuken is de ideale plek om lokale recepten uit te proberen – én te genieten van een ontbijt, lunch of diner. De Azure stacaravan heeft meerdere slaapkamers en een ruim tweepersoonsbed.

Het brede terras is gedeeltelijk overdekt. Er is dus altijd ruimte om van de zonnestralen te genieten - of even de schaduw op te zoeken en te relaxen in het moderne buitenmeubilair.

Kies voor een vakantie in de Azure uit een selectie van fantastische 4- en 5-sterrencampings!


Azure stacaravan

Azure - 3 slaapkamers

Vanuit de lichte woonruimte stapt u zo het gedeeltelijk overdekte, brede terras met modern buitenmeubilair op. Geniet van quality-time in de buitenlucht!

Bekijk de 3 slk Azure ›
Azure Compact stacaravan - 3 slaapkamers

Azure Compact - 3 slaapkamers

In 2019 heeft u volop keuze uit inze verschillende Azure stacaravans. De Azure Compact met 3 slaapkamers is een populaire keuze!

Bekijk de Azure Compact ›
Azure stacaravan - 2 slaapkamers

Azure - 2 slaapkamers

De Azure stacaravan met 2 slaapkamers is flexibel en eigentijds. Perfect om te ontspannen en je weer op te laden voor een nieuwe vakantiedag!

Bekijk de 2 slk Azure ›
Azure stacaravan - 2 slaapkamers - Rolstoelvriendelijk

Azure - rolstoelvriendelijk

De rolstoelvriendelijke Azure stacaravan met 2 slaapkamers en 1 badkamer is een flexibel en eigentijds ingedeelde stacaravan voor een aangepaste vakantie.

Azure Adapté aux fauteuils roulants ›

 Eurocamp is al 6x uitgeroepen tot winnaar van de Zoover Award in de categorie ‘Campingvakanties'