Meivakantie camping Nederland

Meivakantie Nederland

De meivakantie is ideaal voor een vakantie in Nederland. Pak de fiets en verken de prachtige natuur van Brabant, zeil over de Friese meren of bezoek een fantastisch pretpark. Boek nu uw meivakantie voor 2022 op één van onze campings in Nederland. Nu tijdelijk tot wel 40% korting in de meivakantie.

Flex & Relax Garantie

U reserveert altijd inclusief onze gratis Flex & Relax garantie. U kunt bijvoorbeeld binnen 5 dagen na boeking kosteloos annuleren en zelfs tot een dag voor vertrek uw bestemming nog wijzigingen. Meivakantie

Wanneer is de meivakantie?

Er lekker op uit in de meivakantie? De meivakantie duurt – op alle scholen in Nederland - van 30 april t/m 8 mei 2022. Veel kinderen hebben de week ervoor of erna ook nog vrij. Dat zijn dus twee weken schoolvakantie!

Alle schoolvakanties in 2022 ›

Meivakantie Nederland

Alle meivakantie campings

Meer dan 55 Eurocamp campings in heel Europa zijn geopend in de meivakantie. Wilt u liever in de meivakantie in een luxe stacaravan op een camping in het buitenland verblijven? Bekijk hier alle campings geopend zijn in de meivakantie!

Alle meivakantie campings ›

Meivakantie korting

Meivakantie korting

Profiteer nu van onze Spring Sale actie en boek uw luxe camping vakantie met kortingen tot wel 50%. Boek nu een heerlijke vakantie in een luxe stacaravan of ga kamperen in een compleet ingerichte safaritent.

Bekijk Spring Sale ›


Ervaringen van Eurocamp klanten