Korting op een PCR-test voor Eurocamp klanten

Korting op Corona test

PCR-test via Eurocamp vanaf €45,00!

We mogen naar steeds meer landen op vakantie. Wel moet je in de meeste landen een bewijs van vaccinatie of een negatieve PCR-test op zak hebben. De exacte inreisvoorwaarden zijn per land verschillend. Check voordat je op reis gaat de actuele voorwaarden van jouw bestemming.

Eurocamp biedt in samenwerking met HealthCheckCenter een korting aan op PCR- en RAT-testen inclusief reiscertificaat.


Korting op PCR test

Hoe werkt het?

Heb je een boeking gemaakt bij Eurocamp? Dan kun je met je boekingsnummer een afspraak maken voor een PCR-test of RAT-test te maken tegen een gereduceerd tarief.

De prijzen per persoon zijn:

 • PCR single test + (Non)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) € 57,00
 • PCR group test (2-5 personen) + (Non)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) € 45,00
 • Rapid Antigen single test + (Non)Covid-19 Certificaat (afreisdocument) € 38,70

Korting op PCR test

Afspraak maken

 • Ga naar covidtest.eurocamp.nl ›
 • Kies voor een single of een groepstest;
  - bij een PCR groepstest selecteer je het aantal personen, de prijs van €45,00 per persoon is zichtbaar in stap 2 nadat het aantal personen geselecteerd is.
 • Vul de je persoonsgegevens in;
  - voor individuele PCR testen moet uw Eurocamp reserveringsnummer ingevuld worden in stap 3 in het veld 'overige informatie/boekingscode'.
  - voor PCR groepstesten moet uw Eurocamp reserveringsnummer ingevuld worden in stap 2 in het veld 'overige informatie/boekingscode'.
 • Kies de test die je wilt reserveren en maak de boeking af.

Over HealthCheckCenter

HealthCheckCenter is een initiatief van U-Diagnostics Hodling B.V. Ze voeren Covid-19 PCR-testen, Covid-19 sneltesten en Covid-19 antistoffentest uit die door het RIVM gevalideerd zijn.

HealthCheckCenter heeft testlocaties door heel Nederland. Wij adviseren je om voordat je op reis gaat altijd het laatste reisadvies te checken op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken