Ruime bedenktijd


Ruime bedenktijd

Gratis wijzigen en annuleren

U mag na boeking voor 2021 nog enige tijd gratis annuleren. Na deze periode wordt de boeking automatisch definitief. Hoe eerder u boekt, hoe langer uw bedenktijd is!

Ook twijfelen aan uw vakantiekeuze kan. Wijzigen vinden wij daarom geen probleem. Wij boeken uw campingvakantie tot 7 dagen voor vertrek eenmalig gratis om.

Moment van boekingEenmalig gratis annulerenEenmalig gratis wijzigen
voor 1 april 2021tot 1 april 2021Tot 7 dagen voor vertrek
na 1 april 2021Binnen 2 dagen na boeking*Tot 7 dagen voor vertrek

 * Is de aankomstdatum binnen 28 dagen na boeking? Dan kunt u alleen gratis annuleren op de dag van boeking. Omboekingen van seizoen 2020 naar 2021 kunnen niet kosteloos geannuleerd worden.


Voor annuleringen of wijzigingen die afwijken van deze voorwaarden, betaalt u wijzigings- of annuleringskosten. Als u enkele nachten van uw reservering wenst te annuleren, is dit een deelannulering en geen wijziging. Het is niet mogelijk meerdere vakanties te boeken voor dezelfde periode en hetzelfde reisgezelschap. Kijk voor meer informatie bij de Eurocamp reisvoorwaarden.

 Vergeet bij het doorgeven van uw annulering niet om uw IBAN nummer door te geven! Anders kunnen wij de terugbetaling niet in orde maken.

Zo geregeld

Wijzigen of annuleren kan eenvoudig via ons contactformulier of telefonisch via 033 - 460 27 27.


Boek nu uw vakantie!