• Dichtstbijzijnde strand: Directe toegang

 • Dichtstbijzijnde plaats: Cavallino 1,5 km

 • Interessante plaatsen:

  • Jesolo: 10 km
  • Venetië: 48 km
  • Treviso: 58 km
  • Padua: 93 km
  • Vicenza: 122 km

Bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur door de leukste evenementen, plaatsen en attracties van de regio te ontdekken. Onze tips voor een dagje uit? Je vindt ze hier!

Dagje uit

Camping Sant Angelo - Adriatische Kust - Karten

Pista Azzurra

Op zoek naar een actief uitstapje? Ga karten bij Pista Azzurra: één van de belangrijkste kartbanen in Europa! Op deze kartbaan hebben vele Formule 1 coureurs geoefend.

Camping Sant Angelo - Adriatische Kust - Waterpark

Aqualandia

Aqualandia is een fantastisch waterpretpark met een enorme keuze aan attracties. Maak kennis met één van de hoogste glijbanen in Europa, het golfslagbad of ga bungeejumpen. Liever iets rustiger aandoen? Er zijn leuke shows en ontspannende zwembaden.

Camping Sant Angelo - Adriatische Kust - Venetië

Venetiaanse eilanden

Camping Sant'Angelo is perfect gelegen om Venetië en de verschillende eilanden te ontdekken. Neem de ferry naar Venetië en bezoek vanaf daar met een waterbus de eilanden Burano, Murano en Torcello.

Camping Sant Angelo - Adriatische Kust - Burano

Burano

Het kleurrijke eiland Burano is beroemd om zijn kantwerk, die de vissersvrouwen buiten hun felgekleurde huizen maken. Het is een gezellig, dichtbevolkt eiland. Vanaf een afstand ziet u de scheve kerktoren al.

Camping Sant Angelo - Adriatische Kust - Murano Glas

Murano

Murano is een reeks eilanden beroemd om zijn glasproductie. U kunt hier prachtige glasobjecten en sieraden kopen in één van de vele winkels. Leuk als souvenir voor thuis! Bekijk ook het antieke glaswerk in het Museo Vetraio.

Sport & Activiteiten

Zin om te fietsen? Vanuit camping Sant'Angelo leidt een fietspad naar Punta Sabbioni. De camping ligt ook direct aan het strand, dus mogelijkheden genoeg om te watersporten! Speelt u liever golf? Er is een golfbaan op slechts 3 km afstand.

In de omgeving van de camping:

Activiteiten
Golf 2,5 km vanaf de camping
Bootexcursies 10 km vanaf de camping
Watersporten
Duiken 10 km vanaf de camping