• Dichtstbijzijnde rivier: La Ligne 0,1 km

  • Dichtstbijzijnde plaats: Largentière 2 km

  • Interessante plaatsen:

    • Balazuc: 13 km
    • Aubenas: 22 km
    • Vallon Pont d'Arc: 27 km
    • Avignon: 104 km

Bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur door de leukste evenementen, plaatsen en attracties van de regio te ontdekken. Onze tips voor een dagje uit? Je vindt ze hier!

Dagje uit

Camping Les Ranchisses - Ardèche - Pont d'Arc

Pont d'Arc

De Pont d'Arc is een prachtige natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. De brug staat bij de ingang van de Gorges de l'Ardèche kloof en is maar liefst 34 meter hoog! U kunt de brug via een klein wandelpad bereiken óf maak een kanotocht onder de brug door.

Camping Les Ranchisses - Ardèche - La Ferme Aux Crocodiles

La ferme aux crocodiles

Uniek in Europa: 'La Ferme aux Crocodiles' in Pierrelatte. Hier ziet u meer dan 400 krokodillen en een prachtige groep van reuzenschildpadden.

Chauvet Caves - Pont d'Arc

Pont d'Arc Cavern

Travel back in time 36,000 years at Pont d’Arc Cavern, an incredible replica of the earliest-known and best-preserved cave on earth: the Chauvet Cave. Carefully crafted over 12 years, the new 29-hectare site recreates every detail of the original cave, including thousands of amazing prehistoric artworks and bear footprints too!

Sport & Activiteiten

Camping Les Ranchisses is uitstekend gelegen om het omliggende platteland te verkennen. Bijvoorbeeld op de fiets, te voet of met de kano. Wanneer u in de Ardèche verblijft is kanoën een must. Het is een geweldige manier om een aantal bezienswaardigheden te bewonderen die u alleen vanaf het water kunt zien! Het watersportcentrum in Vallon Pont d'Arc biedt excursies en begeleide tochten.

In de omgeving van de camping:

Sport
Quadrijden 16 km vanaf de camping
Activiteiten
Golf 24 km vanaf de camping
Paardrijden 4 km vanaf de camping
Fietsverhuur 2 km vanaf de camping
Karten 21 km vanaf de camping
Adventure Park 19 km vanaf de camping