• Dichtstbijzijnde strand: Pen Guen 3,5 km

 • Dichtstbijzijnde plaats: St Cast 2 km

 • Interessante plaatsen:

  • Cap Fréhel: 20 km
  • Dinard: 24 km
  • Dinan: 25 km
  • St Malo: 30 km
  • Cancale: 46 km
  • Montcontour: 46 km

Bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur door de leukste evenementen, plaatsen en attracties van de regio te ontdekken. Onze tips voor een dagje uit? Je vindt ze hier!

Dagje uit

Camping Château de Galinée - Bretagne - Grand Aquarium St Malo

Grand Aquarium de Saint Malo

Maak kennis met de onderwaterwereld in Grand Aquarium de Saint Malo. U ziet meer dan 6.000 soorten zeedieren, waaronder zeepaardjes en reuzenkrabben. Er is een groot aquarium waar je de verschillende vissen kunt aanraken. Of stap aan boord van een echte onderzeeër.

Camping Château de Galinée - Bretagne - Dinan

Dinan

Bezoek het middeleeuwse stadje Dinan met haar kasteel, jachthaven en stadswallen. Een perfecte plek voor een mooie wandeling. Geniet in de restaurants van heerlijke gerechten in een authentieke setting.

Camping Château de Galinée - Bretagne - St Cast beach

St Cast

Camping Château de Galinée is perfect gelegen om de lokale dorpen en interessante omgeving te verkennen. St. Cast heeft een eigen charme en witte zandstranden.

Camping Château de Galinée - Bretagne - Bourbanais Zoo

Zoo de Charmprepus

Ontdek de uniek aangelegde Zoo de Champrepus. Bekijk meer dan 60 diersoorten, waaronder tijgers, leeuwen, giraffen en pinguins. Kinderen kijken hun ogen uit tijdens de voedertijd van de otters, giraffen en pinguïns. Ze spelen daarna graag in de grote speeltuin.

Camping Château de Galinée - Bretagne - St Malo Boottocht

Jersey en Guernsey

Maak een boottocht naar de kanaaleilanden Jersey en Guernsey. Vanaf St Malo vaart u in 75 minuten naar het mooie eiland Jersey. Op minder dan 2 uur varen van St. Malo ligt het eiland Guernsey: ook zeker de moeite waard!

Camping Château de Galinée - Bretagne - Chateau Bourbanais

Château Bourbansais

Château et Parc Zoologique de La Bourbansais combineert cultuur en avontuur. Het pittoreske kasteel dateert uit de 16e eeuw. Verken het zelf of met een gids. Er is een dierentuin met meer dan 300 dieren, een mini-trein, een springkasteel en een doolhof. Bekijk ook de indrukwekkende vogelshows!

Sport & Activiteiten

In de omgeving van camping Château de Galinée is er genoeg te doen! Bretagne is een geweldige streek voor sportieve activiteiten. Je kunt er op veel plaatsen zeilen, windsurfen of zelfs strandzeilen. Verder zijn er maar liefst dertig golfbanen in Bretagne.

In de omgeving van de camping:

Activiteiten
Golf 3 km vanaf de camping
Paardrijden 1 km vanaf de camping
Fietsverhuur 3 km vanaf de camping
Karten 30 km vanaf de camping
Bootexcursies 21 km vanaf de camping
Watersporten
Duiken 3,5 km vanaf de camping
Windsurfen 8 km vanaf de camping
Kanoën 8 km vanaf de camping
Zeilbotenverhuur 3,5 km vanaf de camping