• Dichtstbijzijnde strand: 0,2 km

  • Dichtstbijzijnde plaats: Blanes 1 km

  • Interessante plaatsen:

    • Lloret de Mar: 8 km
    • Tossa de Mar: 21 km
    • Girona: 44 km
    • Barcelona: 71 km

Bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur door de leukste evenementen, plaatsen en attracties van de regio te ontdekken. Onze tips voor een dagje uit? Je vindt ze hier!

Dagje uit

Camping La Masia - Blanes - Marimurta botanic gardens

Jardi Botanic Marimurta

Deze schitterende botanische tuin met spectaculair uitzicht over de Costa Brava is een bezoek waard! De tuinen van meer dan 4 hectaren groot zijn verdeeld in 3 zones – subtropisch, gematigd en mediterraan. Het hele jaar geopend en slechts 3 kilometer van Blanes.

Camping La Masia - Blanes - Barcelona

Barcelona

Bezoek de bruisende stad Barcelona, met de beroemde Ramblas, de haven en ongelooflijke architectuur van Gaudi, waaronder de Sagrada Familia. Geniet van al het moois dat deze stad te bieden heeft en ontdek de geweldige vis- en tapasrestaurants. Tip: voor spectaculair uitzicht over de stad neemt u de kabelbaan van Montjuïc.

Camping La Masia - Blanes - Lloret de Mar

Lloret de Mar

Er is genoeg te doen in Lloret de Mar, een stad met meer dan 1.000 jaar geschiedenis. Deze levendige badplaats heeft vijf stranden, prachtige winkels, sport-en recreatiefaciliteiten en een bruisend nachtleven. Maar u vindt hier ook geschiedenis en cultuur! 

Sport & Activiteiten

Zin in een actieve vakantie? Door de vele sportfaciliteiten en activiteiten is er altijd wat te doen. De volgende activiteiten zijn aanwezig in de omgeving.

In de omgeving van de camping:

Sport
Quadrijden 4 km vanaf de camping
Activiteiten
Golf 28 km vanaf de camping
Midgetgolf 0,25 km vanaf de camping
Karten 3 km vanaf de camping