• Dichtstbijzijnde strand: La Grande Motte 30 km

 • Dichtstbijzijnde rivier: Le Vidourle 0,5 km

 • Dichtstbijzijnde plaats: Sommieres 2 km

 • Interessante plaatsen:

  • Nimes: 29 km
  • Aigues Mortes: 36 km
  • Montpellier: 37 km
  • Sete: 66 km
  • Avignon: 80 km

Bezienswaardigheden

Dompel jezelf onder in de lokale cultuur door de leukste evenementen, plaatsen en attracties van de regio te ontdekken. Onze tips voor een dagje uit? Je vindt ze hier!

Dagje uit

Camping Domaine de Massereau - Languedoc - Nimes Amfitheater

Temple of Maison Carée

Voor Romeinse geschiedenis kunt u naar het amfitheater en de tempel van Maison Carée in Nîmes. Deze stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot Julius Caesar. Samen met de moderne architectuur en de culturele diversiteit, maakt dit de stad een populaire toeristische bestemming.

Camping Domaine de Massereau - Languedoc - Montpellier Parc Zoologique

Montpellier Parc Zoologique

Ontdek meer dan 100 verschillende diersoorten uit de hele wereld in Montpellier Parc Zoologique. Van vogels en reptielen tot apen en giraffen: u kijkt uw ogen uit!

Camping Bel - Vendée - La Rochelle Aquarium

Seaquarium Le Grau Roi

Seaquarium Le Grau du Roi is een geweldige attractie voor het hele gezin. Er zijn enorme aquaria met meer dan 350 diersoorten! Bekijk de zeehondenshows en loop door de haaientunnels.

Sport & Activiteiten

Het gebied rondom camping Domaine de Masserau is ideaal om te fietsen. U kunt fietsen huren op de camping. Een andere leuke manier om de omgeving te verkennen is te paard. Er zijn stallen op slechts 1 km afstand.

Wandelliefhebbers bezoeken het Centre de Decouverte de Scamandre. Ontdek het Camargue gebied in dit 215 hectare grote natuurpark! Er zijn ook veel wandelpaden rond Sommières.

Bent u op kampeervakantie met kinderen dan is een speurtocht op de rivier De Vidourle echt geweldig. Haal een waterdichte kaart bij het VVV-kantoor, neemt een kano en vaar dan een 8 km lange tocht over de rivier tussen Sommiers en La Roque St Séries om de schat te vinden. In De Vidourle zit veel vis. Als u een licentie van het VVV-kantoor heeft, kunt u ook nog uw eigen diner bij elkaar vissen.

In de omgeving van de camping:

Sport
Quadrijden 30 km vanaf de camping
Activiteiten
Golf 30 km vanaf de camping
Driving Range 30 km vanaf de camping
Vissen 0,5 km vanaf de camping
Paardrijden 1 km vanaf de camping
Klimmuur 7 km vanaf de camping
Karten 35 km vanaf de camping
Bootexcursies 30 km vanaf de camping
Adventure Park 1 km vanaf de camping
Watersporten
Windsurfen 30 km vanaf de camping
Zeilbotenverhuur 30 km vanaf de camping