Camping vakantie Midden-Frankrijk

Geniet van brede stranden, prachtige bergen, oude kastelen en heerlijke wijn!

Een camping vakantie in de Vendée is populair bij veel jonge gezinnen. Rondom onze campings in de Vendée vindt u 150 kilometer strand met een rustige zee waar kleintjes heerlijk in kunnen pootje baden. In het hart van Frankrijk ligt de Jura, met glooiende heuvels, oude grotten en kloven. Houdt u van wijn? Stop voor wijn van de beroemde rode druif bij de wijngaarden in Bourgondië.

Wie een neus heeft voor cultuur kan tijdens zijn camping vakantie in de Loire zijn hart ophalen. Met meer dan duizend statige kastelen heeft u alle kans te ontdekken hoe de Franse aristocraten vroeger leefden. Iets zuidelijker ligt de Dordogne, met middeleeuwse steden als Sarlat en vele mysterieuze grotten. Maak tijdens uw camping Frankrijk vakantie ook een kanotocht over de rivier De Dordogne en stop onderweg voor een picknick met lokale lekkernijen.

Camping Midden-Frankrijk

Voor wijnliefhebbers

De wijnen afkomstig van de wijngaarden in de Bourgogne zijn goddelijk. Bezoek tijdens uw camping vakantie in Midden Frarkrijk de dorpen in de Bourgogne met namen van bekende wijnhuizen zoals Chablis, Macon, Meursault en Beaune. Maar ook de steden zijn de moeite waard, zoals Dijon met zijn prachtige kunst en architectuur.

Regio's in Midden-Frankrijk

De Jura ligt tussen Bourgondië en Zwitserland in en biedt dan ook het beste van beide werelden. Bezoek tijdens uw camping Jura vakantie de Indrukwekkende Cascades du Herrison; 31 prachtige watervallen.

Meer over deze regio ›

De Alpen zijn een vakantieparadijs voor skiërs en natuur- jagers tegelijk. De regio is beroemd om zijn prachtige landschappen met torenhoge bergpieken, gletsjers en glinsterende watervallen.

Meer over deze regio ›

Duik tijdens uw camping vakantie de Dordogne in, met zijn meanderende rivieren, oude dorpjes en indrukwekkende kastelen omringd door weelderige wijngaarden.

Meer over deze regio ›

De Loire wordt ook wel ‘de tuin van Frankrijk’ genoemd vanwege de vele wijngaarden. Verken tijdens uw camping vakantie het glooiende landschap met meer dan duizend kastelen.

Meer over deze regio ›

Heerlijk brede duinen en zandstranden en natuurlijk de golven van de Atlantische oceaan. Alle reden om tijdens uw vakantie een nieuwe watersport uit te proberen.

Meer over deze regio ›