Vakantie in de Franse Alpen

Dagje uit in de Franse Alpen

Franse Alpen, Walibi Park

Walibi Rhone-Alpes

Dit grote themapark biedt een grote variatie aan attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Grotere kinderen hebben de dag van hun leven in de bloedstollende Tomahawk, de Boomerang of de SkunX Tower.

Franse Alpen, Parc de Merlet

Parc de Merlet

Dit dierenpark ligt in de bergen en biedt dan ook een spectaculair uitzicht over de omgeving. Het park biedt bezoekers de mogelijkheid om de marmotten, herten, lama's en gemzen in hun natuurlijke leefomgeving te zien.

Franse Alpen, L’Aquarium du Lac du Bourget

L’Aquarium du Lac du Bourget

Dit aquarium ligt Aix-les Bains, aan de rand van het grootste natuurlijke meer van Frankrijk. Hier voelen meer dan 50 soorten vissen zich erg thuis. Favoriet bij jongere bezoekers is het ‘voel-bassin’ van het aquarium waar je met je handen in het water tussen de vissen mag.

Franse Alpen, Chartreuse

Chartreuse Distilleerderij

De monniken van de orde van Sint Bruno distilleren hun beroemde likeur hier al sinds 1764. Maak een rondleiding door de distilleerderij met de langste likeur kelder in de wereld, compleet met een gratis proeverij!

Franse Alpen, Albertville Olympisch Museum

Albertville Olympic Museum

Dit museum biedt een boeiende tentoonstelling over de Olympische Winterspelen in Albertville in 1992. De spelen gaven een nieuwe impuls aan de economie van dit lokale skigebied.