Vakantie in de Franse Alpen

Camping Franse Alpen

Eurocamp campings Franse Alpen

De Franse Alpen herbergen een aantal van ‘s werelds mooiste skigebieden, waaronder Chamonix, Courchevel en Grenoble. Maar in de zomer verandert de hele regio in een vakantie paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Besneeuwde bergtoppen, groene dalen, gletsjers, alpenweiden, snelstromende rivieren, watervallen; het natuurschoon in de Franse Alpen is overweldigend. Wandelaars en fietsers komen hier dan ook volop aan hun trekken, terwijl ook het aanbod voor extremere buitensporten zoals parapente (paragliden) groot is.

In de buurt van onze campings in de Franse Alpen vindt u ook pittoreske dorpjes, gezellige oude steden en veel mogelijkheden voor uitstapjes met auto, trein of kabelbaan. Vanaf onze campings in Annecy heeft u al het natuurschoon van de Franse en Zwitserse Alpen binnen handbereik. Onze camping in Le Bourg D'Oisans, camping Belledonne, vormt de ideale uitvalsbasis voor de Romanchevallei en het prachtige Parc National des Écrins.

Camping La Ravoire

Doussard , Franse Alpen - Frankrijk

Deze kleine rustige camping ligt aan een mooi meer en wordt omringd door de Franse Alpen. Met een leuk zwembad met glijbanen. Ideaal voor wandelaars en watersporters.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet

Camping Belledonne

Le Bourg-d'Oisans , Franse Alpen - Frankrijk

Geniet van de gezonde berglucht op deze kleine, groene camping voorzien van een waanzinnig decor, de Franse Alpen. De gemoedelijke sfeer en tal van sportieve activiteiten maken camping Belledonne onvergetelijk.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet