Vakantie Loire

Sport en Activeiten

Watersport, Loire

Watersport

In de Loire kunt u prima kanoën en kajakken. Een ritje naar de westkust van de Vendée is zeker ook een optie. Hier-zijn prima stranden om te windsurfen, kitesurfen en te zeilen.

Paardrijden, Loire

Paardrijden

Voor wie van paardrijden houdt zijn de heuvels en valleien van de Loire geweldig. Er zijn dan ook vele maneges te vinden in deze prachtige regio, bijvoorbeeld bij Brehemont, Oucques, Vendome en Gizeux.

Golf, Loire

Golf

Golfliefhebbers kunnen in de Loire bij wel 18 verschillende golfbanen terecht. Er liggen een aantal mooie banen vlakbij indrukwekkende kastelen. Aanraders zijn Golf de Touraine en Golf du Château d'Augerville la Rivière.

Ballonvaren, Loire

Ballonvaren

In de Loire vallei zijn er verschillende plekken waar u en vlucht met een heteluchtballon kunt boeken zoals bij Chenonceaux, Amboise, Chaumont en Loches. Ervaar de serene rust en geniet van een fantastisch uitzicht.

Fantasy Forest Adventure Park, Loire

Fantasy Forest

Paintballen, kanoën, rotsen beklimmen of met een mountainbike op pad….het kan allemaal bij Fantasy Forest. Een ideale dag uit voor als u op campingvakantie bent met tieners.

Kanoën, Loire

Kanoën

De kanotochten in de Loire zijn erg populair bij alle leeftijden. Vooral bij de verhuurcentra in St. Dye zijn er erg leuke tochten te boeken, zowel per kajak als per kano.