Vakantie Bretagne

Dagje uit in Bretagne

Bretagne, Krokodillenpark

Alligator Bay

Alligator Bay ligt vlak bij de Mont St Michel. Op 10.000 vierkante meter bevinden zich de meest bijzondere reptielen. Uniek in Europa is de grote variatie alligatoren maar ook de schildpadden en hagedissen zijn bijzonder. Wie durft mag proberen tijdens een bezoek een van de bruggen of wiebelende pontons over te steken…

Bretagne, Odet Loisirs

Odet Loisirs

Een amusementspark met veel verschillende indoor- en outdoor activiteiten. Er zijn waterfietsen, waterglijbanen, schuimbal kanonnen, trampolines en luchtkussens. De ideale plek voor jonge kinderen om de hele dag te spelen. Odet Loisirs ligt op maar 15 minuten rijden vanaf Quimper.

Bretagne, Zone del Hippo

Zone de l’hippo

Zone de l’hippo is een overdekt avonturen- en speelcentrum in de buurt van Quimper. Hier vindt u allerlei leuke activiteiten voor baby's en peuters tot en met 12-jarigen. Er zijn trampolines, ballenbakken, springkastelen, elektrische go-karts, trapauto's, tafeltennis en nog veel meer.

Bretagne, Oceanopolis

Océanopolis

Neem een kijkje in de fascinerende wereld van de flora en fauna van de zee. Dit prachtige centrum heeft 50 verschillende aquaria. U kunt hier duizenden soorten dieren ontdekken; van zeeleeuwen tot haaien en van pinguïns tot kogelvissen.