Vakantie Normandië

Sport en Activiteiten

Watersport Normandië

Watersports

Met meer dan 640 kilometer kustlijn is Normandië ideaal voor allerlei watersporten, waaronder surfen en zeilen. Vooral in Dieppe, Le Havre, Fécamp en Cherbourg-Hague zijn verschillende scholen en verhuurcentra te vinden.

Golfen Normandië

Golfen

Waar kunt u mooier golfen dan in het glooiende landschap van Nomandië? Met meer dan 40 golfbanen is Normandië dan ook een ideale vakantiebestemming voor golfliefhebbers. De golfbanen bij Etretat, Omaha Beach, Cabourg, Granville en Fontenay-sur-Mer zijn prachtige gelegen aan de zee.

Vissen Normandië

Vissen

Met 640 meter kustlijn en vele meren, moerassen en rivieren zult begrijpen dat er in Normandië naar hartenlust gevist kan worden. De visgebieden in Normandië staan vooral bekend om de zalm en de forel, maar in de meren en moerassen is ook veel snoek te vinden.

Wandelen Normandië

Wandelen

Normandië is een paradijs voor wandelaars met meer dan 3000 kilometer aan wandelpaden. Veel van deze wandelpaden zijn onderdeel van de GR, voluit: de Grande Randonnée, de centrale wandelroute die door heel Frankrijk loopt.

Paardrijden Normandië

Paardrijden

Het platteland van Normandië lijkt wel ontworpen voor ontdekkingstochten per paard. Met meer dan 300 verschillende maneges is er keuze genoeg. De meest originele en indrukwekkende tocht is die door de baai van St. Michel.