Vakantie Normandië

Dagje uit in Normandië

Normandië, Granville

Granville

Granville wordt ook wel het ‘Monaco van het Noorden’ genoemd. Deze bruisende badplaats heeft prachtige stranden en een levendige jachthaven - genoeg te doen voor een dagje uit.

Normandië, Dierentuin

Cerza Zoo Park

De dierentuin is altijd een populair dagje uit. In Cerza Zoo Park komt u een groot aantal wilde dieren tegen zoals leeuwen, tijgers, neushoorns en giraffen. Speciaal voor kleintjes is er een mini-boerderij en voor grotere kinderen is er een 3D-bioscoop.

Normandië, Beauregard Aventure

Parc d'Aventure de Beauregard

Dit prachtige avonturenpark biedt spannende klimparcours tussen de bomen. Voor wie op zoek is naar een nog kleurrijker activiteit: bij Olendon ligt ook een paintball park.

Normandië, Fetsyland

Parc Festyland

Parc Festyland biedt een inzicht in de geschiedenis van Normandië, door middel van dertig attracties. Een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Bezoek ook de 2 bioscopen of een van de 3 live shows die in de zomer elke dag gegeven worden.

La Cité de la Mer

La Cité de la Mer

At La Cité de la Mer discover the history of the ocean depths in this unique scientific, technological and cultural tourist attraction. Explore the world’s largest submarine that is open to the public, learn all about deep sea exploration, see Europe’s largest cylindrical aquarium and visit the exhibition dedicated to Titanic and to emigration from the Old World to the New World.