Vakantie Normandië

Dagje uit in Normandië

Normandië, Granville

Granville

Granville wordt ook wel het ‘Monaco van het Noorden’ genoemd. Deze bruisende badplaats heeft prachtige stranden en een levendige jachthaven - genoeg te doen voor een dagje uit.

Normandië, Dierentuin

Cerza Zoo Park

De dierentuin is altijd een populair dagje uit. In Cerza Zoo Park komt u een groot aantal wilde dieren tegen zoals leeuwen, tijgers, neushoorns en giraffen. Speciaal voor kleintjes is er een mini-boerderij en voor grotere kinderen is er een 3D-bioscoop.

Normandië, Beauregard Aventure

Parc d'Aventure de Beauregard

Dit prachtige avonturenpark biedt spannende klimparcours tussen de bomen. Voor wie op zoek is naar een nog kleurrijker activiteit: bij Olendon ligt ook een paintball park.

Normandië, Fetsyland

Parc Festyland

Parc Festyland biedt een inzicht in de geschiedenis van Normandië, door middel van dertig attracties. Een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Bezoek ook de 2 bioscopen of een van de 3 live shows die in de zomer elke dag gegeven worden.

la cite de la mer, cherbourg

La Cité de la Mer

Maak een onvergetelijke reis diep in de zee. Ontdek in La Cité de la Mer de geschiedenis van de diepten van de oceaan. Verwonder u over de schitterende onderwaterwereld bij de 17 aquariums. Met maar liefst drie verdiepingen spectaculaire en geheel vernieuwde multimedia-ervaringen. Of ga aan boord van werelds grootste onderzeeër toegankelijk voor publiek. Een onvergetelijk dagje uit!