Vakantie Parijs

Sport en Activiteiten

Roland Garros

Roland Garros

Het grand slam tennistoernooi van Roland Garros is een van de grootste sportevenementen in Frankrijk. Twee weken langs strijden de 500 beste tennissers en tennissters tegen elkaar. Een verblijf op camping International is een ideale uitvalsbasis voor tennisliefhebbers in deze periode.

Tour de France

Tour de France

De Tour de France loopt in etappes van stad tot stad. Een aantal van deze etappes vinden plaats rondom onze Eurocamp campings, waaronder de laatste etappe over de Champs-Élysées in Parijs. Het uitgelezen moment voor een verblijf op camping International!

Golf, Parijs

Golf

Rondom Parijs liggen vijf mooie golfbanen, waaronder de grote Paris International Golf Club. De gevorderden kunnen terecht op golfbaan Golf National in de buurt van Versailles en voor een prachtig uitzicht kunt u naar golfbaan Golf de Chantilly.

Base Régionale de Loisirs de Bois-le-Roi

Base Régionale de Loisirs de Bois-le-Roi

Dit 75 hectare grote park ligt tussen de oevers van de rivier de Seine en het bos van Fontainebleau. Geniet van het uitzicht en de ruime keuze aan activiteiten waaronder paardrijden, golf, tennis, boogschieten, windsurfen, kanoën en nog veel meer.