Vakantie Parijs

Parijs

Een bezoek aan Parijs

Om te genieten van de echte Franse romantiek en het verfijnde Franse leven moet u naar Parijs. Iedereen kent de foto’s van de Eiffeltoren en de bioscoopfilm waarin Tom Hanks de Da Vinci Code probeert te ontcijferen. Maar staat u eenmaal zelf op Champs-Élysees, midden in deze schitterende stad, dan is de sensatie met niets anders te vergelijken.

Bekijk direct alle camping Parijs vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie bij Parijs in Frankrijk!

Proef Parijs

Proef Parijs

In Parijs vindt u op elke hoek van de straat wel een café, brasserie, bar of bistro. Een van de meest beroemde gerechten is Potage St-Germain; een dikke erwtensoep. De steak-frites is er altijd lekker en wat u zeker eens moet proberen tijdens uw campingvakantie bij Parijs is de Gateau Paris-Brest. Dit is een verrukkelijke ringvormige cake van zoete soesjes gevuld met praline: heel verslavend!

Ontdek Parijs

Ontdek Parijs

Parijs kent een boeiende geschiedenis, cultuur en architectuur. Een geweldige manier om Parijs te bekijken is op een rondvaartboot over de Seine. De boten varen elke dag langs alle grote bezienswaardigheden. Bent u op campingvakantie met kinderen? Disneyland Parijs ligt op slechts 30 km van Parijs.

Voel Parijs

Voel Parijs

Ontspan met een cafe au lait. Ga op zoek naar de wereldberoemde Mona Lisa in het Louvre. Hap in een vers gebakken croissant. Beleef een droom in Disneyland Parijs. Dwaal over het artistieke Montmartre. Beklim de heuvel van de Sacre-Coeur. En voor wie echt durft: haal diep adem en bestel een kikkerbilletje. Al zin in een camping Parijs vakantie?

Parijs top 5
Eiffeltoren, Parijs

Eiffeltoren

De Eiffeltoren werd in 1889 gebouwd om de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie te markeren. Was de Eiffeltoren oorspronkelijk een tijdelijk ontwerp, 135 jaar later is de Eiffeltoren de meest beroemde toren ter wereld. Geniet op de bovenste galerij van het 73 kilometer verre uitzicht over Parijs.

Moulin Rouge, Parijs

Moulin Rouge

De Moulin Rouge is het beroemde theater met de rode windmolen en de grote reputatie. Het theater werd begin 1900 opgericht door Henri de Toulouse-Lautrec. Een bezoek aan deze bijzondere en feestelijke plek is nog altijd erg populair. U kunt de beroemde cancan danseressen live zien tijdens een van de vele shows.

Notre Dame, Parijs

Notre Dame

De Notre Dame is een meesterwerk van Franse gotische architectuur. De bouw duurde maar liefst 3 eeuwen. Kijk uw ogen uit tijdens een bezoek aan deze prachtige kathedraal, met haar gotische architectuur en beroemde waterspuwers. Na afloop kunt u even uitrusten in het omliggende park.

Louvre, Parijs

Louvre

Stap door de glazen piramide het Louvre binnen en bereid u voor op een unieke collectie schilderijen en beeldhouwwerken. In de 12e eeuw was het Louvre een fort, daarna een koninklijk paleis en tegenwoordig herbergt het Louvre de meest beroemde kunstwerken ter wereld.

Disneyland Parijs

Disneyland Paris

Het magische Disneyland Parijs ligt maar op een korte treinrit van Eurocamp camping International. Disneyland Parijs biedt prachtige shows met alle favoriete Disney personages, spannende achtbanen en heel veel andere attracties voor het hele gezin.

Het weer in Parijs