Vakantie Picardië

Sport en Activiteiten

Golf, Picardië

Golf

Er zijn in Picardië meer dan 20 prachtige golfbanen. Terwijl u werkt aan uw handicap kunt u genieten van het prachtige platteland. Golf du Touquet is een van de meest bekende banen, al worden Golf de Belle Dune en Saint-Omer ook erg aangeraden.

Wandelen Picardië

Wandelen

Gaat u wandelen tijdens uw camping vakantie in Picardië dan komt u de ene verrassing na de andere tegen. Het gevarieerde landschap en de grote verscheidenheid aan routes maken Picardië heel geschikt voor de wandelliefhebber. De mooiste routes vindt u rondom de baai van de Somme, Chéret en Laon.

Paardrijden Picardië

Paardrijden

Er zijn verschillende maneges in Picardië waar u terecht kunt voor allerlei begeleide ritten. Een mooie tocht is die vanaf de baai van de Somme tot aan Crecy. U kunt natuurlijk ook zelf een paard huren en er op uit gaan. Dit kan in Conty, Le Crotoy en Naours.

Strandzeilen Picardië

Strandzeilen

Aan de kust van Picardië komt u fanatieke strandzeilers tegen. De condities zijn hier erg goed, vooral in het natuurgebied van Marquenterre, bij Le Crotoy en Fort-Mahon-Plage. Probeer het zelf ook eens, het is een unieke ervaring!

Watersport Picardië

Watersport

Langs de kust van Picardië kunnen watersportliefhebbers naar hartenlust zeilen en windsurfen. U kunt materialen huren in Chamouille en Le Touquet. Maar u kunt ook in het binnenland terecht. Wat dacht u van wildwater raften, of kanoën bij Picquigny?