Vakantie Côte d'Azur & Provence

Sport en Activiteiten

Golf, Côte d'Azur & Provence

Golf

Er zijn meer dan 20 golfbanen in dit gebied en veel ervan liggen slechts op korte afstand van onze Eurocamp campings. De meeste golfbanen liggen echter zo mooi, dat het moeilijk zal zijn u te concentreren op het spel… is dat in ieder geval een excuus!

Paardrijden, Côte d'Azur & Provence

Paardrijden

Ontdek de Provence en Côte d'Azur per paard. Er zijn veel plaatsen waar vandaan u trektochten kunt maken maar de mooiste tochten maakt u in de Camargue. Er zijn manages in Les Saintes Maris de la Mer.

Lac de St. Cassien, Côte d'Azur & Provence

Lac de St. Cassien

Het mooie Lac de St. Cassien is een geweldige bestemming voor wandel-, vis- en watersportliefhebbers, maar ook voor een ontspannen middag aan het water. Het meer ligt op ongeveer 10 kilometer van Cannes in een prachtige, schilderachtige omgeving en is prima bereikbaar met de auto.

St Raphaël

St Raphaël

Het gezellige St Raphaël staat bekend om haar stranden en watersportmogelijkheden. Duikliefhebbers kunnen hier op zoek naar verschillende scheepswrakken uit de Tweede Wereldoorlog. Ook kunt u een fietstocht maken langs de kust en zo een andere kant van St. Raphaël ontdekken. In de avond ontwaakt het bruisende uitgaansleven in de gezellige cocktailbars en restaurants.

Wandelen, Côte d'Azur & Provence

Wandelen

De Provence is een geweldige bestemming voor wandelliefhebbers. Hier vindt u duizenden kilometers aan gecertificeerde GR routes, van korte tot lange wandelingen en van ontspannend tot uitdagend. Bezoek voor meer informatie en wandelkaarten een van de vele VVV-kantoren in de regio.

Watersport, Côte d'Azur & Provence

Watersport

Wie kan het uitnodigende, heldere blauwe water van de Middellandse Zee weerstaan? Overal langs de Côte d'Azur zijn er mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, kitesurfen, te kajakken of te diepzee duiken. Materiaal is te huur bij een van de vele verhuurpunten in de kuststeden.