Vakantie Gironde & Les Landes

Sport en Activiteiten

Vissen Gironde & Les Landes

Vissen

Langs de kust van de Atlantische Oceaan kan er prima op zee worden gevist. Vaar vanuit de havensteden Capbreton of Arachon mee met de vissersboten. Zoetwatervissers kunnen terecht bij de meren rondom Biscarrosse en Soustons.

Golf, Gironde & Les Landes

Golf

Langs de hele Atlantische kust in Frankrijk zijn er golfbanen te vinden. De plaatselijke favorieten liggen echter rondom Biarritz. Deze acht geweldige golfbanen zijn een must voor de golfliefhebber. Maar liefst vier van deze golfbanen behoren tot de top 100 Europese banen.

Wandelen & Fietsen, Gironde & Les Landes

Wandelen & Fietsen

Één van beste gebieden om te wandelen en fietsen ligt rondom Biscarrosse. Hier vindt u ongeveer 120 kilometer aan wandelroutes en 20 kilometer aan fietsroutes. Deze routes lopen van de Atlantische kust helemaal naar het natuurgebied van Landes de Gascogne.

Watersporten, Gironde & Les Landes

Watersporten

De hele Atlantische kust in Frankrijk is een paradijs voor surfers, met les- en verhuurpunten in de meeste kuststeden. Biarritz heeft de beste stranden en Hossegor de meest fantastische golven.

Karting Biscarosse

Karten

Bent u op kampeervakantie met tieners? De 400 meter lange indoor kartbaan in de buurt van Biarritz is enorm populair onder tieners. Met zijn snelle karts en schermen waarop de rondetijden en posities te zien zijn is Kart Indoor een professioneel en goed onderhoud kartcentrum.