Vakantie Languedoc-Roussillon

Sport en Activiteiten

Watersport, Languedoc-Roussillon

Watersport

Met de vele prachtige stranden in deze regio is het vinden van een locatie voor watersportverhuur en instructie niet heel ingewikkeld. Op de vele rivieren in het binnenland kunt u ook prima terecht voor een middag kanoën.

Duiken, Languedoc-Roussillon

Duiken

Duikfanaten kunnen terecht op camping La Sirène, camping Hippocampe of camping Bois du Valmerie. Vanaf deze campings zijn er verschillende duikmogelijkheden in de buurt.

Gorges de Lavall, Languedoc-Roussillon

Gorges de Lavall

Pak uw laarzen, zwemkleding, zonnebrandcrème en een picknick en ga naar de heuvels. Deze kloof is ideaal voor wandelaars van alle niveaus en er zijn veel waterbronnen om tussendoor lekker in af te koelen.

Vissen, Languedoc-Roussillon

Vissen

In de Languedoc-Roussillon zijn veel rivieren, zoetwater en zoutwater meren en natuurlijk de Middellandse Zee. U kunt hier naar hartenlust vissen. Koop wel een dag- of weekvergunning bij de plaatselijke tabakswinkel.

Fietsen Languedoc-Roussillon

Fietsen

De Languedoc is een paradijs voor zowel mountainbikers als minder fanatieke fietsers. Een aanrader is de Canal du Midi route. Deze 240 kilometer lange route loopt langs het kanaal tussen Toulouse en de kust.

Argelès Adventure, Languedoc-Roussillon

Argelès Adventure

Bent u op kampeervakantie met kinderen? In Agreles-sur-Mer vindt u dit spannende avonturenpark met verschillende klimparcours door de boomtoppen. Via de tokkelbanen, touwladders en bruggen kunnen kinderen hun energie hier prima kwijt.