Vakantie Pyreneeën

Steden en dorpen in de Pyreneeën

Bagnères de Bigorre

Bagnères de Bigorre

De thermen in deze regio werden ooit geïntroduceerd door de Romeinen. De Grand Thermes behoren tot de beste. En als u eenmaal volledig ontspannen bent kunt u naar de zaterdagmarkt voor heerlijke streekproducten. Of ontspan in een van de cafés op de met bomen omzoomde Coustous Square of bij de rivier Ardour.

Cauterets

Cauterets

Geniet van een dag in dit prachtige kleine ski- en kuuroord. Als u een wandeling heeft gemaakt in het aangrenzende Nationaal Park Pyrenees, kunt u zichzelf belonen met een duik in het warme zwavelhoudende water of een heerlijke behandeling nemen in een van de thermale baden.

Lourdes

Lourdes

Lourdes trekt elk jaar miljoenen pelgrims uit de hele wereld. De sfeer in Lourdes is geweldig, of u een van de gelovigen bent of niet. Het Chateau Fort de Lourdes en de Basiliek van de Rozenkrans zijn zeer de moeite waard.

Luz St Sauveur

Luz St Sauveur

In dit populaire skigebied is van alles te doen in de zomer. Voor liefhebbers van het buitenleven zijn er veel fiets- en wandelpaden. Voor degenen die graag binnenshuis genieten is er een bioscoop en een theater en zijn er winkels, bars en restaurants.