Vakantie Sardinië

Natuur op Sardinië

Beach

Strand Arutas

Dit glinsterende witte strand is niet te weerstaan… Het strand bestaat uit gemalen marmer en staat lokaal bekend als ‘het strand van de rijstkorrels’.

Sailing

Cala Gonone

Mooi roze zandstranden met kliffen en grotten, leuk om te verkennen per boot.

Windsurfing

Strand Chia

Witte stranden omspoeld met turquoise water, ideaal om te windsurfen of voor een strandwandeling. Er zijn zelfs baaien met roze flamingo's. Het strand bij Chia wordt niet voor niets regelmatig uitgeroepen tot de beste in de wereld.

Neptunes Grotto

Grot van Neptunus, Alghero

Deze mysterieuze druipsteengrotten werden bij toeval ontdekt door een lokale visser in de 18e eeuw. De grotten zijn zowel over land als over zee te bereiken.

Villa Simius

Villasimius

Bij Villasimius vindt u zowel strand als een zoutwater baai. Geniet van een lunch in een van de cafés aan het strand of vindt een wat meer afgelegen plek voor een rustige picknick.

Nature Forest

Torregrande

Een ideaal strand voor een warme dag. Als de temperatuur teveel stijgt, bieden de dennenbossen achter dit strand heerlijke koelte in de schaduw.

Fishing boats

Porto Pino

Dit geleidelijk aflopende strand bevindt zich naast een mooi vissersdorp en is de ideaal voor gezinnen.

Porto Conte National Park

Porto Conte National Park

Pak uw laarzen en uw rugzak voor een tocht door dit ruige landschap met koele bossen en verborgen baaien. Vergeet uw verrekijker niet; het is ook een geweldig gebied om vogels te spotten.

Restaurants

Strand Poetto

Poetto Beach is het langste strand van het eiland en de plek om te zien en gezien te worden. Neem plaats in een van de trendy bars en restaurants en zie de wereld aan je voorbij trekken.