Vakantie Toscane, Umbrië & Elba

Dagjes uit in Toscane

Angels and Demons Tour, Rome

Dan Brown Tour

Als je genoten hebt van ' The Da Vinci Code ' en de andere boeken van Dan Brown, zult u zeker genieten van deze tour langs de bezienswaardigheden uit zijn romans en films. U ontdekt zelfs de geheimen van de Illuminati. Lees meer op http://www.angelsanddemons.it.

Colliseum, Rome

Het Colosseum

Dit enorme amfitheater is de grootste in de wereld. Tip: koop uw tickets de dag voor uw bezoek en sla de wachtrijen over.

Chianti

De Chianti Route

De Chianti route loopt tussen Florence en Sienna (neem Chiantiagina-SR222) en door enkele van de mooiste landschappen in Europa. Er zijn tal van Chianti wijngaarden langs de weg voor als u zin heeft in een kleine wijnproeverij.

Theme park

Cavallino Matto

Cavallino Matto is het grootste pretpark in Toscane. Dit park is zo groot dat er voor iedereen wat te doen is. Van leuke attracties tot de meest sensationele attracties zoals de Shocking Toren, Air Max en Project 1. Voor wie durft!

Piazza Navona, Rome

Piazza Navona

Dit mooie plein is een ideale plek om even te rusten na een dag sightseeing. Er zijn vele terrasjes waar u de straatkunstenaars kunt bekijken vanachter een heerlijke gekoeld drankje.

Roman Forum

Forum Romanum

Dit marktplein was het centrum van het oude Rome. Bijna 1000 jaar lang was dit de locatie voor gladiatoren-wedstrijden, strafzaken en openbare toespraken. Een bezoek aan dit imposante, majestueuze plein is de moeite waard.

St Peter's Basilica, Rome

St Peter’s Basiliek

Deze enorme basiliek wordt beschreven als de 'grootste van alle kerken van het christendom’. Neem de lift naar de top van Michelangelo's indrukwekkende koepel voor een fantastisch uitzicht over de stad.

Pantheon, Rome

Het Pantheon

Het Pantheon is een perfect bewaard gebleven oude tempel met enorme bronzen deuren, een imposante entree en een spectaculaire koepel.

Vatican City

Vaticaanstad

Dit is 's werelds kleinste landje met slechts 1.000 inwoners waaronder de paus. Bezoek de Sixtijnse Kapel welke is gedecoreerd door enkele van de beste kunstenaars van de Renaissance waaronder Michelangelo. Laat in de middag is de ergste drukte voorbij. Om toegang te verkrijgen moeten schouders en benen bedekt zijn.

Trevi Fountain, Rome

Trevifontein

Wie terug wil komen naar Rome moet een munt (of drie volgens Frank Sinatra) gooien in deze sierlijke fonteinen.

Vatican Museums

Vaticaanse musea

In deze 5000 jaar oude musea kunt u enkele van de meest exquise Renaissance en klassieke kunstwerken in de wereld bezichtigen. Geniet van de kostbare schatten tijdens een rondleiding.

Villa Borghese Park

Villa Borghese Park

Huur fietsen met het hele gezin en fiets langs de vele attracties in het park, stop bij de musea, galerieën en de dierentuin.

Aqua Village, Cecina

Aqua Village

Bij Aqua Village kunt u een hele dag doorbrengen in de lazy river, op de duizelingwekkende glijbanen of in een van de zwembaden. Er is een baby club en een speciale speelruimte voor kleinere kinderen.