Vakantie Toscane, Umbrië & Elba

Toscane, Umbrië & Elba

Een bezoek aan Toscane, Umbrië & Elba

Nergens anders vindt u meer schoonheid, kunst en geschiedenis op één plek. Glooiende heuvels, geurende pijnboombossen, middeleeuwse dorpjes, elegante renaissance steden en de prachtige steden Rome, Florence en Siena. Er is genoeg te ontdekken en te bewonderen - en geen tijd te verliezen! Dus: op naar Toscane, Umbrië en Elba!

Bekijk direct alle camping Toscane, Umbrië & Elba vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Toscane, Umbrië of Elba in Italië!

Ontdek Toscane

Ontdek Toscane, Umbrië & Elba

Reis langs de archeologische plaatsen in Cetona en langs het prachtige oude Rome en Pompeii. Passeer de middeleeuwen in San Gimignano en geniet van de pracht en praal van de renaissance in Florence, Pisa, Siena en Lucca. Geniet van alle drukte in het moderne Italië of ga off-road en ervaar de schoonheid van de glooiende Toscaanse heuvels, de rustige bossen van Elba en de heldere Middellandse Zee.

Voel Toscane

Voel Toscane, Umbrië & Elba

Ervaar de rust van de Toscaanse heuvels en de chaos van het spitsuur in Rome. Bekijk de scheve Toren van Pisa of ga heerlijk achterover liggen op het witte zandstrand van Elba. Kies tussen de architectuur van Lucca en het Colosseum in Rome, of tussen de ijssmaken in een Romeinse gelataria. Hap naar adem bij het zien van de galopperende paarden door de straten van Siena of zucht bij de eerste slok Chianti terwijl u uw vermoeide benen strekt.

Proef Toscane, Umbrië & Elba

Proef Toscane, Umbrië & Elba

Geniet van de hartige lekkernijen in Toscane; klassieke pasta gesmoord in rijke saus, gemarineerde steaks, speenvarken, vers knapperig brood en kaas. Voor verse zeevruchten kunt u naar de kust. Bent u op Elba? Probeer dan de beroemde gevulde sardines of inktvis risotto. In Toscane, Umbrië en Elba is koken een kunst; er zijn dan ook veel uitstekende restaurants om uit te kiezen. De lokale Chianti past goed bij de meeste gerechten; waar en wat u ook eet!

Toscane, Umbrië & Elba top 5
San Gimignano, Toscane

San Gimignano, Toscane

Deze middeleeuwse stad op een heuveltop zou de geboorteplaats zijn de moderne wolkenkrabber. Ooit stonden hier 72 torens omdat rijke families onderling streden om de bouw van de hoogste toren. Er zijn nog steeds een aantal van deze torens te zien.

Ostia Antica, Rome

Ostia Antica, Rome

Deze oude haven ligt in een van de best bewaarde Romeinse steden van Italië. In het Bedrijfsforum liggen 61 maritieme kantoren rond een grote tempel. Elk gebouw heeft een eigen, herkenbare mozaïek; een prachtig gezicht bij zonsondergang.

Dom, Florence

Dom, Florence

Als u denkt: Wat een prachtig gebouw, wacht dan tot u binnen bent. De bouw van dit renaissance meesterwerk met zijn prachtige achthoekige koepel duurde bijna 200 jaar en is onovertroffen.

Florence

Florence

In Florence vindt u schoonheid om elke hoek. Van het Piazza della Signoria tot de beroemde Ponte Vecchio. Voor nog meer schoonheid kunt de meesterwerken van de Uffizi bekijken.

Rome

Rome

Ze zeggen niet voor niets dat alle wegen naar Rome leiden. De bruisende hoofdstad van Italië kent veel geschiedenis en schoonheid. Ook is er heel veel te ontdekken: het Colosseum, het Pantheon, het Vaticaan, de St. Peter's Basiliek, de Trevi Fonteinen… het is een eindeloze lijst in deze eeuwige stad.

Het weer in Toscane, Umbrië & Elba

Gemiddelde temperatuur Toscane, Umbrië & Elba
Gemiddelde neerslag Toscane, Umbrië & Elba