Vakantie Adriatische kust

Dagjes uit aan de Adriatische kust

New Jesolandia, Jesolo

Jesolandia

Voor tieners is hier van alles te beleven. Dit themapark is elke avond open en biedt meer dan 50 spannende attracties, een kartbaan en allerlei kermisattracties. De nieuwste attractie is de Mixtreme, een wandeling op 8 meter hoogte boven het park.

Aqualandia, Jesolo

Aqualandia

Aqualandia is het grootste waterpark van Italië. Een geweldig park barstensvol attracties, spannende glijbanen en leuke shows voor een hele dag vermaak.

Gulliverlandia, Lignano Sabbiadoro

Gulliverlandia

Voor zowel grote als kleine mensen is dit een briljant dagje uit. Er zijn verschillende aquaria, circusacts en kermisattracties, maar ook stroomversnellingen en een trein die alle wereldwonderen aandoet.

Jolly Roger Pirate Cruises

Jolly Roger Piraten Cruises

Kinderen (en hun ouders) zullen een geweldige tijd hebben. Al varend langs de kust op een echt piratenschip worden piratenliedjes gezongen, piraat gespeeld en gaat u op jacht naar de schat op Murano.

Harry’s Bar, Venice

Harry’s Bar

Het is waarschijnlijk geen goed idee om hier de hele dag door te brengen… Harry’s Bar staat bekend om de wereldberoemde Bellini cocktail. Geniet van de sfeer en bekijk de foto's van de wereldberoemde clientèle.