Vakantie Gardameer

Sport en Activiteiten

Go Karting

South Garda Karting

Op deze outdoor kartbaan worden regelmatig serieuze kartevenementen gehouden maar u kunt hier ook zelf karts huren. Er zijn kindvriendelijke karts voor kinderen van 8 jaar of ouder, maar ook snellere karts voor tieners en volwassenen.

Diving Lake Garda

Duiken

De Italiaanse meren zijn grotendeels helder met rustig water. U kunt er daarom ideaal snorkelen, zeker bij de oevers waar geen boten mogen varen. Ook zijn er maar liefst twaalf duikcentra te vinden om het Gardameer.

Walking Lake Garda

Wandelen

Rondom het Gardameer zijn talloze wijngaarden en wandelroutes. Onze gasten aan de westkant van het meer kunnen gebruik maken van de verschillende wandelgidsen. Om deze te downloaden logt u in op Mijn Eurocamp. Dit kan vanuit de homepage van onze website. U kunt natuurlijk ook even langslopen bij de Eurocamp receptie op uw camping.

Fishing Lake Garda

Vissen

In de Italiaanse meren leven meer dan 30 soorten vis, zoals forel, snoek, zalm, en baars. Overal zijn dan ook geweldige visplekken te vinden, waar u naar hartenlust kunt vissen. Zorg er wel voor dat u een visvergunning aanschaft voordat u de hengel uitgooit.

windsurfing Lake Garda

Windsurfen

Het kalme water, in combinatie met de betrouwbare wind, maakt het Gardameer ideaal voor windsurfers. In het noorden van het meer ligt Torbole. Hier worden ook kampioenschappen windsurfen gehouden en u vindt hier ook verschillende instructie- en verhuurcentra.

Boating Lake Garda

Bootverhuur

Bijna iedere stad bij het Gardameer en de andere Italiaanse meren biedt de mogelijkheid om boten te huren. Zo kunt u een heerlijke dag doorbrengen op uw eigen gehuurde motorboot. Zorg er wel voor dat u in het bezit bent van een vaarbewijs, deze is vereist is voor de huur van grotere boten.