Vakantie Nederland

Nederland

Een bezoek aan Nederland

Dicht bij huis en toch helemaal weg op onze campings in Nederland. Op vakantie in Nederland ontdekt u weer hoe prachtig Nederland is. De mooie historische steden en schilderachtige dorpjes. Het afwisselende landschap met bos, heide, uitgestrekte polders en zandverstuivingen. En natuurlijk de lange kustlijn met kilometers aan heerlijke stranden en het mooiste duingebied van Europa.

Op onze campings in Nederland hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Voor een dagje uit zijn er veel top attractieparken, dierentuinen en speeltuinen. Onze Nederlandse campings vindt u in Noord-Brabant en vlak bij de kust van Zuid-Holland.

Al zin in een camping Nederland vakantie? Bekijk direct alle camping Nederland vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Nederland!

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland

Zo veel te ontdekken en zo dichtbij! Kunstliefhebbers worden verwend met de vele musea met werken van Van Gogh, Rembrandt en andere majestueuze schilders. Den Haag, de oude universiteitsstad Leiden en het historische Amsterdam zijn slecht enkele van de fascinerende steden. Bent u al eens bij de wereldberoemde bollenvelden, het Anne Frank Huis of in het Diamant Museum geweest? In Nederland ligt veel binnen handbereik. Onze camping in Hilvarenbeek biedt toegang tot Safaripark Beekse Bergen, maar ook Antwerpen en Brussel liggen op rij-afstand.

Voel Nederland

Voel Nederland

Hoewel het Nederlandse landschap overwegend vlak is, heeft het diepte en karakter door zijn variëteit. Niets voor niets is het Nederlandse landschap zo vaak vastgelegd op het witte doek door een aantal van 's werelds meest geliefde kunstenaars. Dit landschap is prachtig voor fietstochten en wandelingen door de bossen, coulisselandschappen en heidevelden.

Proef Nederland

Proef Nederland

Het eten van drie maaltijden per dag is een typisch Nederlandse traditie. Ook heel Nederlands is het ontbijten en lunchen met een snee brood, een plak kaas en een glas melk. Ons avondeten is veel gevarieerder en omvat gerechten uit de hele wereld. Typisch lokale specialiteiten hebben we natuurlijk ook, zoals stamppot, pannenkoeken en poffertjes met boter en suiker. Maar ook speculaas, ontbijtkoek, bitterballen en drop zijn typisch Nederlands - en niet te vergeten onze eigen bessenjenever!

Nederland top 5
Amsterdam, Nederland

Amsterdam

Amsterdam is een prachtig authentieke, culturele stad en betoverend mooi met zijn 17de-eeuwse grachten en straten met kinderkopjes. Het Anne Frank Huis en het vernieuwde Rijks- en Stedelijk Museum moet u zeker zien!

Beekse Bergen, Nederland

Beekse Bergen

Bent u op kampeervakantie met kinderen? De Beekse Bergen is 400 hectare themapark, safaripark en dierentuin ineen. Met meer dan 1.000 wilde dieren, waterfietsen en minigolf staat de Beekse bergen garant voor een familiedag vol plezier!

Delft, Nederland

Delft

De stad Delft is een aaneenschakeling van charmante grachten met kinderkopjes, cafés en historische grandeur. Het marktplein is de grootste van Nederland. Mooie stenen bruggen doorbreken met bomen omzoomde grachten. Gotische huizen staan pal naast prachtige oude kloosters en sierlijke kerktorens.

Bollenvelden, Nederland

Bollenvelden

Enkele van de meest bekende bollenvelden liggen aan de Noordzeekust, tussen Leiden en Den Helder. De bollenvelden zijn echt de moeite van het bekijken waard en op het mooist tussen eind maart en half mei.

Den Haag, Nederland

Den Haag

De Haagse bruisende energie vormt een mooi contrast met de middeleeuwse straatjes, 18e-eeuwse herenhuizen, geplaveide binnenplaatsen, weelderige paleizen en klokkentorens.

Het weer in Nederland

Gemiddelde temperatuur Nederland
Gemiddelde neerslag Nederland