Vakantie Costa Verde

Steden en dorpen aan de Costa Verde

santillana

Santillana del Mar

Een bezoek aan Santillana del Mar is echt als een stap terug in de Middeleeuwen. Met smalle straatjes, prachtig bewaard gebleven gebouwen, diverse winkels en een klooster. Lunch op een verborgen plein en zorg ervoor dat u niet de zonsondergang mist!

Santander

Santander

Er is van alles te doen en te zien in deze bruisende zeehaven. Een archelogisch- en prehistorie museum, een historische wijk, een bruisend commerciëel centrum en maritieme dokken. En dat alles in een prachtig decor van bergen en zee.

San Sebastian

San Sebastián

San Sebastián is een typisch Baskische, elegante plaats. Geniet van de vele smaken, geluiden en bijzondere gewoonten. Er zijn ook een aantal fantastische stranden.

Costa Verde

Liendo

Een bezoek aan Liendo is pas compleet met een bezoek aan het beroemde strand van San Julian. Neem de tijd en bezoek ook de prachtige 17e-eeuwse kerk Nuestra Señora de la Asunciόn, de grot van Tomillos en het huis van Joseph Albo.

Laredo, Costa Verde

Laredo

Deze populaire stad combineert traditionele dorpswoningen met grote 16e-eeuwse huizen. Een geweldige stad voor een ontspannen stadswandeling.

Noja, Costa Verde

Noja

Noja is de ideale bestemming voor een dagje uit. De stad biedt historische architectuur, moderne voorzieningen en prachtige stranden.