Vakantie Costa Verde

Camping Costa Verde

Eurocamp campings Costa Verde

De Costa Verde en de Costa de Cantabria aan de Spaanse noordkust hebben prachtige, grillige rotsen, beschutte baaitjes, zandstranden en een heldere, hier en daar wat wilde, zee. Onze camping aan de Costa Verde ligt dicht bij de zee en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Eén van de mooiste stadjes aan de Spaanse noordkust is Noja, en laat dat nou net de plek zijn waar onze camping aan de Costa Verde, camping Playa Joyel, ligt. Het stadje is prachtig gelegen bij de monding van rivier de Quejo en telt meerdere gebouwen die dateren uit de tiende eeuw.

Voor een echt kijkje in de culinaire tradities van de Costa Verde probeert u, naast de talloze visgerechten, eens de Fabada. Dat is een klassieke stoofpot van varkensvlees met witte bonen. Natuurlijk bestelt u er een fles sidra bij, een heerlijke droge appelcider.

Camping Playa Joyel

Noja , Costa Verde - Spanje

Grote, in het hoogseizoen levendige camping aan één van de mooiste stranden van Noord-Spanje. Veel te doen voor tieners, vlak bij mooie natuur en oude plaatsen.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet