Vakantie Costa Verde

Costa Verde

Een bezoek aan de Costa Verde

Met sneeuw bedekte bergen, diepe mysterieuze grotten en grote open vlaktes… De Spaanse Costa Verde is wild, mooi en vooral: groen! De Costa Verde ligt tussen de bergen en de Atlantische Oceaan. U vindt hier prachtige middeleeuwse steden, elegante badplaatsen en verbazingwekkende moderne architectuur. Geniet van de rust en stilte van de eindeloze stranden en de bergen met diepe kloven. Of zoek de drukte en het geroezemoes van de stad en feest mee met de altijd vriendelijke bevolking aan de Costa Verde. Al zin in een camping Costa Verde vakantie?

Bekijk direct alle camping Costa Verde vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie aan de Costa Verde in Spanje!

Voel de Costa Verde

Voel de Costa Verde

Adem de frisse lucht in van de bergen, van de aromatische pijnboombossen en de Atlantische Oceaan. Geniet van het uitzicht vanaf de ruige bergtoppen. Stap terug in de tijd in de prehistorische grotten en in de smalle, geplaveide straatjes. Beleef de muziekfestivals, ontdek nieuwe talen en ervaar de stilte in de bergen.

Proef de Costa Verde

Proef de Costa Verde

Proef de heerlijke rustieke gerechten waaronder dampende stoofschotels, vleeswaren en lokaal gevangen vis. Knabbel van de pintxos; vlees-, vis- en groente kunstwerkjes aan een stokje. Les uw dorst met sidra. Deze wordt van grote hoogte in uw glas geschonken waardoor er een explosie aan bubbels ontstaat.

Ontdek de Costa Verde

Ontdek de Costa Verde

Pak uw wandelschoenen voor een tocht over de bergpaden van de Picos de Europa. Bedwing de wilde golven van de Atlantische Oceaan of dwaal door bergweiden en over verlaten stranden. Geïnteresseerd in geschiedenis, kunst en cultuur? U wordt verwend met traditionele oude steden en verbazingwekkende moderne architectuur.

Costa Verde top 5
Santander, Costa Verde

Santander

Santander is een drukke havenplaats met goede restaurants, winkels en markten. Het jaarlijkse muziek- en dansfestival in de zomer is erg leuk om mee te maken. Het Koninklijk Zomerpaleis met de tuinen en het lokale kunstmuseum zijn een lust voor het oog.

Guggenheim Museum, Costa Verde

Guggenheim Museum

Het Guggenheim Museum is een van de meest verbazingwekkende architectonische gebouwen in de wereld. De buitenkant is dan ook de moeite van het bekijken waard. Ook aan de binnenkant is dit museum prachtig. Hier vindt u een wereldklasse collectie moderne kunst.

Noja, Costa Verde

Noja

Noja ligt tussen Brusco Point en de riviermonding van de Quejo. Hier vindt u een van de mooiste stranden in dit gebied. Noja is een van de mooiste steden aan de Costa Verde dus maak zeker ook een wandeling door deze schilderachtige oude stad.

Bilbao, Costa Verde

Bilbao

Deze bruisende zeehaven is een mix van oud, nieuw en futuristisch. Het moderne Guggenheim Museum is echt de moeite van het bekijken waard. Houdt u meer van het traditionele Spanje? In het oude gedeelte van Bilbao zijn leuke winkels, tapasbars en het Museu de Bellas Artes.

Picos de Europa, Costa Verde

Picos de Europa

Ervaren wandelaars en klimmers kunnen genieten van de diepe grotten en torenhoge pieken met rotsachtige kloven, meren en watervallen. Bent u geen klimmer maar houdt u wel van een mooi uitzicht? Een kabelbaan brengt u naar de 6000 meter hoge top. Geniet van het geweldige uitzicht over zuidwest Santalina.

Het weer aan de Costa Verde