Vakantie Zwitserland

Zwitserland

Een bezoek aan Zwitserland

Kristalheldere meren, adembenemende bergtoppen, sprookjesachtige kastelen, poppenhuis-dorpen en hoge kabelbanen. Waar zouden we anders zijn, dan in Zwitserland?

Bekijk direct alle camping Zwitserland vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Zwitserland!

Ontdek Zwitserland

Ontdek Zwitserland

Zwitserland is het walhalla voor elke skiër. Zelfs in de zomer kan hier worden geskied op de hogere delen in de bergen. Voor degenen die niet de piste opgaan heeft Zwitserland stijlvolle resorts, moderne steden en meer dan 30.000 km aan rivieren en veel meren om te verkennen. Wilt u echt een goed overzicht? Met een luchtballon stijgt u boven alles uit!

Voel Zwitserland

Voel Zwitserland

De prachtige, met sneeuw bedekte bergtoppen in Zwitserland zijn overweldigend. De vele sprankelende meren, met bloemen bezaaide weiden, kastelen, kerken en mooie dorpjes met kleurige bloembakken zijn een lust voor het oog. Verken de bergen lopend, met de auto, of neem een van de kabelbanen naar de top. Al zin in een camping Zwitserland vakantie?

 Proef Zwitserland

Proef Zwitserland

De Zwitserse keuken kent Franse, Duitse en Italiaanse invloeden. Rosti aardappelen, pittige worstjes en kalfsvlees zijn hier erg populair. Ook is er op de meeste menu’s verse vis te vinden. Beroemd is de Zwitserse kaasfondue met Emmentaler en Gruyère. Drink na een rijke maaltijd een Willisauer Kirsch, een digestief gemaakt van morellen.

Zwitserland top 5
Château de Chillon, Zwitserland

Château de Chillon

Château de Chillon ligt vlakbij Montreux, aan de oever van het prachtige Meer van Genève. Dit kasteel bestaat uit 100 gebouwen, kerkers, binnenplaatsen en grote hallen. Een architectonisch juweeltje!

Genève, Zwitserland

Genève

Het water van de grote Jet d' Eau fontein in Genève komt wel tot 500 meter hoogte. Eromheen zijn promenades, levendige straten en elegante winkels. Ontspan in een van de mooie parken voordat u een van de musea of kunstgaleries bezoekt.

Interlaken, Zwitserland

Interlaken

Interlaken is de perfecte locatie voor een avontuurlijke dag. Om u te helpen de 3 majestueuze toppen en omgeving te verkennen zijn er kabelbanen, stoeltjesliften en skiliften die u de bergen in brengen. Daal af langs de pistes en paden, of nog extremer: ga paragliden!

Jungfraujoch, Zwitserland

Jungfraujoch

De indrukwekkende Jungfraujoch Berg lonkt. Ook hier zijn de diensten van de kabelbaan of de trein bij Schynige Platte nodig om de top te bereiken. Zeker doen tijdens uw campingvakantie in Zwitserland, want het is een prachtige tocht!

Leukerbad, Zwitserland

Leukerbad

Dit is één van Europa 's voornaamste thermische resorts met maar liefst tien verschillende spa’s om heerlijk te ontspannen. Geniet van uw behandeling en van het prachtige berglandschap.

Het weer in Zwitserland

Gemiddelde temperatuur Zwitserland
Gemiddelde neerslag Zwitserland