Midweek kamperen

Een midweek kamperen!

Een midweek weg is de ideale gelegenheid om een paar dagen te genieten op het strand of om een Europese stad te bezoeken. Overdag de drukte van de stad en 's avonds een barbecue met het hele gezin op de camping.

Profiteer nu van de lage voorseizoenprijzen!

Hieronder vindt u enkele tips voor een midweek kamperen

Een midweek kamperen bij Rome

Rome

De grote charme van de stad Rome is dat heden en verleden dicht bij elkaar liggen. Liever een dagje naar de zee? Bezoek dan de prachtige kust van Ostia.

Camping Fabulous | Rome
Er is een mooi zwembad op deze camping bij Rome waar u na een bruisende dag in de wereldstad heerlijk kunt afkoelen en de vele indrukken kunt laten bezinken.

Camping Fabulous ›
Een midweek weg naar de Costa Brava

Costa Brava

Naast strand en vertier is er zoveel meer in de Costa Brava. Van de ruige rotskusten in het noorden tot het rijk met culturele attracties bedeelde Barcelona.

Camping Cala Gogo | Playa d'Aro
Rustige terrassencamping, direct aan zee in een prachtig baaitje. Mooie natuur en alle voorzieningen voor een strandvakantie binnen handbereik.

Camping Cala Gogo ›
Een midweek kamperen aan de Costa Lisboa

Costa de Lisboa

Costa de Lisboa heeft mooie stranden, gezellige badplaatsen en authentieke vissersdorpen. Met als hoogtepunt Lissabon.

Camping Guincho | Cascais
Vlak bij een groot strand gelegen, verzorgde camping aan de mooie kust bij Cascais en Estoril. Op slechts een half uurtje van de charmante stad Lissabon!

Camping Guincho ›

Altijd voordelige voorjaarstarieven

Tijdens een midweek weg gaat u dankzij de voordelige laagseizoentarieven extra voordelig op vakantie! Profiteer in het voorjaar ook van actuele aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen. Bekijk snel onze aanbiedingen en kortingen en reserveer direct uw vakantie.

Bekijk de actuele aanbiedingen ›
Ook lekker weg tijdens..

Boek nu uw vakantie!