Vlogwedstrijd voor kinderen t/m 17 jaar

Win een vakantie!

Kijk jij ook zo graag naar de video’s van Enzo Knol of Teske? En wil je graag aan andere kinderen laten zien hoe leuk jouw vakantie is? Doe dan mee met de vlogwedstrijd van Eurocamp en maak kans op een vakantie van € 1.000 - zodat jouw gezin volgend jaar gratis op vakantie kan! Ervaar zelf hoe het is om een vlog te maken. Het is niet moeilijk! Lees wel eerst even onze tips!

Plaats je vlog op Facebook ›

Maak een vlog over je vakantie en maak kans op een reischeque van € 1.000,-


Bekijk het vlog van Iris (7)

Vloggen is niet moeilijk! Bekijk hier het voorbeeld van Iris van 7 jaar. Zij laat je alle hoogtepunten van camping Playa Montroig aan de Costa Dorada zien. Kijk je mee?

Hoe werkt het?

 • Lees de tips hieronder en maak een vlog over je vakantie met bijvoorbeeld je smartphone, videocamera, tablet of laptop.
 • Je vlog is minimaal 1 minuut en maximaal 3 minuten lang.
 • Zijn jij en je ouders helemaal tevreden met je vlog? Upload de vlog op de Facebookpagina van Eurocamp of stuur ‘m als mp4 bestand naar socialmedia@eurocamp.nl (als je 'm per e-mail stuurt graag je postcode en huisnummer vermelden).
 • Eurocamp deelt je vlog met de volgers van Eurocamp op Facebook.
 • Je kunt meedoen aan de vlogwedstrijd tot 31 oktober 2016. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.
 • De winnende vlogger wint een vakantiecheque van € 1.000,- om te gebruiken voor een vakantie met zijn/haar gezin.
 • Iedereen t/m 17 jaar mag meedoen. Je ouders mogen natuurlijk een beetje meehelpen.
 • Je vlog wordt eigendom van Eurocamp en kan ingezet worden voor promotionele doeleinden.
 • Eurocamp behoudt zich het recht voor om vlogs te verwijderen en uit te sluiten van de wedstrijd, als er bijvoorbeeld ongepast taalgebruik wordt gebruikt of er personen zonder toestemming zijn gefilmd.
 • Eurocamp zal eventuele ongepaste reacties van andere kinderen op je vlog zo snel mogelijk verwijderen.
 • Als je zelf van gedachten verandert en je wil terugtrekken uit de wedstrijd, mag dat natuurlijk altijd. Stuur dan een mailtje naar socialmedia@eurocamp.nl en wij verwijderen je vlog van onze Facebook pagina.

Tips voor de leukste vakantievlog

# 1 Verzin een goed onderwerp

Dit is best makkelijk. Wat vind jij het allerleukste om te doen op de camping (of erbuiten)? Kies dat als je onderwerp. Houd bij het maken van je vlog je doel aan en ga niet teveel verschillende dingen doen. Zo houd je de vlog interessant!

#2 Overleg met je ouders en maak een plan

Vertel aan je ouders wat je idee en bespreek samen hoe je het gaat aanpakken. Ga je jezelf filmen (selfie video) of laat je je vader of moeder dit doen? Wat ga je vertellen en laten zien? En wat juist niet? Maak je het vlog alleen of samen met je broer/zus/vakantievriend/vriendin? Wanneer ga je het vlog maken?

#3 Oefenen!

Oefen eerst een (paar) keer zonder camera. Maak eventueel een spiekbriefje. Dan is het echte vlog maken straks zo gebeurd!

#4 1, 2,3… Actie

Is het mooi weer buiten? Heb je je leukste kleren aan? Zit je haar goed? Dan kun je van start gaan met het schieten van het vlog. Zorg dat je zelf helemaal op de video staat met je gezicht. Mensen moeten wel zien hoe jij eruit ziet. En wees jezelf!

#5 Tevreden?

Kijk je vlog terug. Vind je het goed gelukt en heb je alles verteld/laten zien wat je wilde? Laat je ouders ook meekijken en als iedereen er blij mee is stuur je ‘m op naar Eurocamp.

#6 Duimen

De hele zomer gaan er nog gezinnen met Eurocamp op vakantie. We wachten totdat iedereen weer thuis is en dan wordt de winnaar bekend gemaakt.