Coronavirus informatie

Update 26 juli 2021


Blijf geïnformeerd over aanpassingen van regels en restricties

Om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen in de regels en restricties van uw vakantieland adviseren wij u zich te informeren via de officiële website van de overheid wijsopreis.nl.

Tip! Download 'Re-open EU app' of de 'Wijs op Reis app'. In de 'Wijs op Reis app' stelt u uw vakantieland in als favoriet (op het hartje klikken). Zo krijgt u automatisch bericht wanneer er een update komt m.b.t. het reisadvies voor het land/regio waar u heen gaat. Gezien de snel veranderende informatie kunnen wij u hier niet van op de hoogte houden.


Eurocamp holidays

Wij houden u op de hoogte

Covid-19 houdt ons nog altijd in zijn greep, dus wij zullen ons uiterste best doen om u zo volledig mogelijk te informeren bij eventuele veranderingen. In het vakantieland, de streek of op de camping. We hebben de meest gestelde vragen over het Coronavirus, uw vakantie en de Corona-voucher voor u verzameld.

Meest gestelde vragen Corona ›


Eurocamp holiday homes, accommodation, mobile homes, caravans

Reisadvies per vakantieland

Adviezen en regels met betrekking tot Covid-19 kunnen snel veranderen, daarom hebben we enkele betrouwbare websites voor u op een rijtje gezet met de meest recent informatie over elke vakantiebestemming in ons aanbod.

Bekijk overzicht handige websites ›

Eurocamp

Heeft u een PCR-test nodig?

In de meeste landen moet u een bewijs van vaccinatie of een negatieve PCR-test op zak hebben. Eurocamp biedt in samenwerking met HealthCheckCenter een korting aan op PCR- en RAT-testen inclusief reiscertificaat.

Korting op een PCR-test ›

Reisadvies

Negatief reisadvies, wat nu?

Als 7 dagen voor vertrek blijkt dat uw vakantie niet door kan gaan vanwege negatief reisadvies van de overheid, dan nemen wij uiterlijk 1 week voor vertrek contact met u op. U heeft vervolgens de keuze uit de volgende opties:

1. Boek uw vakantie om
3. Dien een verzoek in voor terugbetaling
4. Kies voor een Eurocamp tegoedbon


Flex & Relax Garantie

Flex & Relax Garantie

Plannen kunnen veranderen in deze buitengewone tijden, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij een buitengewone service in het leven geroepen: de Flex & Relax Garantie. Deze krijgt u gratis bij u een boeking voor 2022. We gaan verder dan ooit om u onbezorgd te laten genieten in een veranderende wereld. Met onder andere Geld Terug Garantie en Omboek Garantie.

Flex & Relax Garantie ›


Eigen medewerkers

Veilig op vakantie

Wij zetten alles op alles om u weer veilig te kunnen verwelkomen op onze campings. We hebben extra gezondheids- en veiligheidsprocessen rondom COVID-19. Daarnaast wordt ons team weer expliciet getraind op de nieuwste protocollen. Uiteraard worden de campings en accommodaties extra grondig gereinigd.


Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30 uur. Via: 033 - 460 27 27 of via de Live chat op onze website. Bekijk voordat u contact opneemt met ons team onze pagina met meest gestelde vragen. Wellicht vindt u hier het antwoord op uw vragen.