Coronavirus informatie

Update 23 maart 2021

In de persconferentie van vandaag is door de overheid bekend gemaakt dat het dringende advies om niet naar het buitenland af te reizen zal worden verlengd t/m 15 mei. Wij zullen de komende 2 weken al onze klanten met een vertrekdatum vóór 16 mei telefonisch of per e-mail informeren. Dit doen wij op volgorde van aankomstdatum. Om grote drukte te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk onze berichtgeving af te wachten.

De campings in Nederland gaan open volgens planning. Veel voorzieningen zijn te gebruiken, zoals de buitenspeeltuinen, sportvelden en overige buitenactiviteiten. Over het algemeen is het mogelijk om eten & drinken af te halen of te laten bezorgen, de supermarkten zijn geopend. Er is in de schoolvakanties vaak een goed gevuld recreatieprogramma. Bekijk de desbetreffende campingpagina voor aanvullende informatie per camping.


Eurocamp holidays

Wij houden u op de hoogte

Covid-19 houdt ons nog altijd in zijn greep, dus wij zullen ons uiterste best doen om u zo volledig mogelijk te informeren bij eventuele veranderingen. In het vakantieland, de streek of op de camping. We hebben de meest gestelde vragen over het Coronavirus, uw vakantie en de Corona-voucher voor u verzameld.

Meest gestelde vragen Corona ›

We raden u aan om op de hoogte te blijven van het overheidsadvies. De Europese Unie heeft ook een website gemaakt met de nieuwste informatie voor reizen naar elk Europees land en met links naar land specifieke Covid-19-richtlijnen.


Flex & Relax Garantie

Flex & Relax Garantie

Plannen kunnen veranderen in deze buitengewone tijden, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij een buitengewone service in het leven geroepen: de Flex & Relax Garantie. Deze krijgt u gratis bij u een boeking voor 2021. We gaan verder dan ooit om u onbezorgd te laten genieten in een veranderende wereld. Met onder andere Geld Terug Garantie en Omboek Garantie.

Flex & Relax Garantie ›


Eigen medewerkers

Veilig op vakantie

Wij zetten alles op alles om u weer veilig te kunnen verwelkomen op onze campings. We hebben verbeterde gezondheids- en veiligheidsprocessen rondom COVID-19. Daarnaast wordt ons team weer expliciet getraind op de nieuwste protocollen. Uiteraard worden de campings en accommodaties extra grondig gereinigd.


Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30 uur. Via: 03 808 08 80 of via de Live chat op onze website. Bekijk voordat u contact opneemt met ons team onze pagina met meest gestelde vragen. Wellicht vindt u hier het antwoord op uw vragen!