Coronavirus - Meest gestelde vragen

Datum: 28 oktober 2020
Alle onze campings hebben het uitzonderlijke seizoen 2020 afgesloten. Vanaf 2021 hopen wij u weer als vanouds te mogen verwelkomen. Het is op dit moment nog niet duidelijk of we Covid-19 dan in zijn grip hebben en of alle landen weer toegankelijk zijn.

Wilt u graag alvast een vakantie reserveren voor 2021? Dan hebben wij voor u de Flex & Relax Garantie. Hiermee kunt u zorgeloos uw vakantie boeken. Heeft u een Corona-voucher in uw bezit?

Uw voucher is ondersteund door de branchevereniging ANVR. Het SGR staat garant voor het uitgegeven voucher. Uw voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle Eurocamp bestemmingen in 2021. Bekijk hier de meest gestelde vragen over de Corona-voucher.


Heeft u uw vakantie omgeboekt van 2020 naar 2021?

Bij uitzondering was het mogelijk om uw vakantie van 2020 om te boeken naar 2021. Deze omboeking kon u alleen via een speciale link naar onze website maken. Aan deze omboeking zijn een aantal voorwaarden verbonden. Deze kunt u hieronder teruglezen:

• U bepaalt zelf of u dezelfde bestemming, accommodatietype of datum wilt boeken. Eventuele meerkosten dient u bij te betalen.
• Wilt u nachten annuleren ten opzichte van uw boeking in 2020? Dan betaalt u over deze nachten annuleringskosten conform de reisvoorwaarden van 2020.
• Voor de omboeking naar 2021 ontvangt u een nieuw reserveringsnummer.
• Mocht u uw omboeking op een later moment toch annuleren, betaalt u de annuleringskosten volgens uw 2020 boekingsovereenkomst te beginnen met het percentage geldig voor uw 2020 boeking op de dag van uw omboeking. Het percentage annuleringskosten wordt berekend over de nieuwe reissom. Kosteloos annuleren is dus niet mogelijk. Meer informatie over de annuleringskosten kunt u terugvinden in onze reisvoorwaarden.
• Heeft u nog geen uitsluitsel over uw vakantiedatum voor 2021? Het is mogelijk om tot uiterlijk 7 dagen voor uw nieuwe 2021 aankomstdatum uw boeking nog eenmaal te wijzigen (mits beschikbaar). Wij rekenen hiervoor geen aparte wijzigingskosten. Eventuele meerkosten zijn voor eigen rekening.

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten als ik annuleer?

Neemt u contact op met de verzekeringsmaatschappij waar u uw annuleringsverzekering heeft afgesloten voor informatie over de dekking.


Dekt het Calamiteitenfonds de financiële gevolgen van het coronavirus?

Nee. Het Calamiteitenfonds dekt alleen gevolgen van natuurrampen en nu gaat het om ziekte.