Huishoudelijk reglement

Artikel 1. Definities

In dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder:

Reisorganisator (wij, ons, onze): Greenbank Holidays Limited, Chelford House, Gadbrook Park, Rudheath Way, Nortwich, Cheshire CW9 7LN, England. Handelend als Eurocamp gevestigd te 3811 ND Amersfoort op de Zonnehof 41, telefoon 0334602727, KVKnr; 31026623.

Reiziger (u, uw): de natuurlijk persoon te wiens behoeve de overeenkomst met Eurocamp wordt aangegaan.

Accommodatie: De accommodatie die wordt verstrekt als onderdeel van uw boeking.

Dit huishoudelijk reglement is een onderdeel van de algemene voorwaarden van Eurocamp. Door een boeking te maken bij Eurocamp verklaart u zich met onze algemene voorwaarden en dit reglement bekend en daarmee akkoord.

Artikel 2. Uw verplichtingen

Wij willen u vragen uiterlijk 10 uur de accommodatie te verlaten en de onderstaande punten uit te voeren:

 1. Haal een doekje over alle oppervlaktes, alle gebruikte keukenapparatuur, stoelen en tafels.
 2. Zorg dat de koelkast en de vriezer leeg zijn en zet deze uit.
 3. Leeg alle vuilnisbakken en deponeer uw afval in de containers/afvalbakken op de camping.
 4. Zorg dat de afwas schoon, droog en opgeruimd is.
 5. Zorg dat u de lades en kasten schoon achterlaat
 6. Maak de barbecue leeg en schoon na gebruik
 7. Veeg en dweil alle vloeren.
 8. Neem het toilet, de douche en wastafel af met een doekje
 9. Verzamel het eventuele linnengoed in een kussensloop en plaats naast de voordeur.

Ter plaatse ontvangt u van ons een bezem, stoffer en blik, mop en emmer, een antibacteriële schoonmaakspray, een schoonmaakdoek, spons, afwasmiddel, een theedoek en een vuilniszak.

U kunt met onze campingmedewerkers een afspraak inplannen als u dat wenst voor een eindcontrole. Als u geen afspraak inplant dan controleren onze medewerkers uw accommodatie na uw vertrek. Mochten zij constateren dat er schoonmaakkosten in rekening gebracht moeten worden dan informeren wij u hierover per e-mail.

Wat als ik niet tevreden ben met hoe ik mijn accommodatie aantref? Neemt u in dat geval meteen contact op met onze campingmedewerkers ter plaatse. Zij kunnen dit voor u oplossen. Het telefoonnummer van onze medewerkers vindt u in uw reisdocumenten en bij de Eurocamp receptie.

Uiteraard verzoeken we u ook om goed te controleren of u geen eigendommen vergeet in de accommodatie. Controleer alle kasten, planken, lades en kijk vooral ook onder de bedden (hier vinden we de meeste vergeten eigendommen).

Voorafgaand aan uw vakantie kunt u van ons een verzoek verwachten om een eenvoudige pre-autorisatie op uw bankpas of creditcard te doen. Het bedrag wordt op dat moment dus niet van uw rekening afgeschreven.

Opmerking: op een klein aantal campings geldt de huishoud overeenkomst niet, maar hebben in plaats daarvan een borg (meestal 60 euro). U kunt dit terugvinden in de belangrijke informatie over de camping op onze website en we vermelden dit in onze reisdocumenten.

Op een aantal accommodatie geldt het huishoudelijk reglement niet. Hier moet u een borg betalen bij aankomst op de camping. Het betreft de accommodaties op de volgende bestemmingen;

 1. CD013 Sanguli - Masai Lodge
 2. CD012 Cambrils Park - Cambrils Bungalow
 3. IL019 Bella Italia - Bella Italia Bungalow
 4. PY011 Airotel Pyrénées – Mountain Lodge