Omboeken vanwege quarantaineverplichting

Wij bieden u vanwege een quarantaineverplichting de mogelijkheid om uw vakantie om te boeken naar een andere bestemming. Wij verzoeken u onderstaande informatie eerst zorgvuldig door te lezen zodat wij uw omboeking spoedig kunnen verwerken:

  • U bepaalt zelf of u dezelfde bestemming, accommodatietype of datum wilt boeken. Eventuele meerkosten dient u bij te betalen.
  • Wilt u nachten annuleren ten opzichte van uw huidige boeking? Dan betaalt u over deze nachten annuleringskosten conform de reisvoorwaarden. De annuleringskosten brengen wij niet (geheel) in rekening als uw totale reissom het gelijke bedrag bereikt heeft als uw oorspronkelijke reissom.
  • Voor de omboeking naar een andere bestemming ontvangt u een nieuw reserveringsnummer, er is echter sprake van een omboeking en niet van een nieuwe reservering. De nu geldende annuleringsvoorwaarden voor uw huidige boeking neemt u mee naar de nieuwe boeking. Kosteloos annuleren van de omboeking is dus niet mogelijk.
  • Vermeld tijdens het boeken uw 'Quarantaine' + uw huidige boekingsnummer in het opmerkingenveld (onder het kopje betaling).
  • Kies de optie 'Later betalen' als u uw betaling in uw huidige boeking al (gedeeltelijk) voldaan heeft.

    Als de aankomstdatum binnen 7 dagen is heeft u deze optie niet, dan kunt u de boeking wel afmaken en het betaalproces in gaan door op 'Naar betaling' te klikken. In het betaalscherm klikt u dan gelijk op 'Annuleren'. Uw boeking wordt gewoon gemaakt en er wordt niets van uw rekening afgeschreven.
  • Aan de hand van het door u ingevulde boekingsnummer in het opmerkingenveld, zullen wij het reeds betaalde bedrag zo spoedig mogelijk verwerken in uw nieuwe boeking. Wij vragen echter uw begrip voor een eventueel langere afhandelingstijd ivm de grote drukte die wij momenteel ervaren.

Begin met omboeken ›