Alle vrijheid met de Flex & Relax Garantie

Boek nu, betaal later

Dag voor vertrek omboeken of geld retour

Boek uw vakantie voor 2021 en verheug u zorgeloos op uw volgende vakantie, want met de Flex & Relax Garantie loopt u geen enkel risico. En zeg nou zelf; die geweldige vakantie-momenten zijn nu kostbaarder dan ooit tevoren!

Deze buitengewone tijden vragen om buitengewone extra service, dus gaan we verder dan ooit om u onbezorgd te laten genieten in een veranderende wereld. Vrijheid, flexibiliteit én de geruststelling dat u uw geld niet kwijt bent als u een Eurocamp-vakantie boekt, die zekerheid bieden wij u graag. Ook voor onze klanten die met een Corona-voucher hebben geboekt. Boek bij Eurocamp en u boekt met vertrouwen. Uw vakantie en uw geld is veilig bij ons.

Wij garanderen u alle vrijheid - Ontdek hier waarom onze vakanties alle vrijheid bieden die u nodig heeft om samen te genieten ›


Geld Terug Garantie

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege het advies van de overheid om niet af te reizen, dan kunt u kiezen voor een andere bestemming, een voucher of u krijgt uw geld retour.

Gratis omboeken

U kunt tot 1 dag voor vertrek kosteloos uw vakantie omboeken naar één van onze campings, wanneer u door overheidsbeperkingen niet kunt afreizen. Altijd tot 7 dagen voor aankomst kosteloos omboeken ongeacht de reden.

Boek nu, betaal later

Als u nu boekt, betaalt u alleen de aanbetaling. Acht weken voor vertrek betaalt u het hele bedrag. Heeft uw vakantiebestemming een negatief reisadvies? Dan mag u wachten met de restantbetaling tot het reisadvies weer positief is.

Aangesloten bij ANVR & SGR

Eurocamp is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Dat betekent een vakantie volgens hoge kwaliteitseisen en met alle garanties. En dat is nu belangrijker dan ooit, want u weet zeker dat wanneer u een vakantie bij ons boekt, uw geld veilig is.


Voorwaarden

Geld Terug Garantie

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege negatief reisadvies van de overheid, dan kunt u kiezen voor een andere bestemming of een voucher. Ontvangt u liever geld retour, dan kunt u na ontvangst van de voucher aangeven dat u geld terug wilt. U ontvangt het hele bedrag van uw boeking retour.

Gratis omboeken

Tot 7 dagen voor vertrek – U kunt tot 7 dagen voor aankomst eenmalig kosteloos omboeken. Dit mag naar een andere bestemming of naar een andere datum in 2021, ongeacht de reden.

Tot 1 dag voor vertrek - U kunt tot 1 dag voor aankomst kosteloos omboeken* wanneer:

  • uw reisbestemming in een negatief reisadvies is veranderd
  • u of iemand uit uw reisgezelschap positief getest is op COVID-19
  • u op dat moment in een quarantainegebied verblijft

Weet u nog niet wanneer u wel op vakantie wilt? Kies dan voor een Eurocamp-voucher, dan houdt u de vakantie tegoed.


Boek nu uw vakantie!


* Indien de gewijzigde boeking duurder is dan betaalt u het verschil bij. Als uw gewijzigde reis goedkoper is ontvangt u geen geld retour.

** Let op, deze annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op vakanties die zijn omgeboekt vanuit 2020. Als u de vakantie in 2020 hebt omgeboekt naar 2021, zijn annuleringskosten van toepassing volgens de boekingsvoorwaarden op het moment dat je oorspronkelijke vakantie werd geboekt.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden ›