Handige reisapplicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht met leuke en handige apps die uw vakantie een stuk prettiger kunnen maken!

Hulp op zak

Hulp op Zak

Met de Hulp op Zak app van de Europeesche kunt u medische informatie bekijken over uw (toekomstige) vakantieland. Deze applicatie werkt zonder internetverbinding en is voorzien van een medische vraagbaak, medisch woordenboek in zeven talen en de telefoonnummers van alle Nederlandse alarmcentrales. 
Meer informatie »
EHBO

EHBO

De EHBO app van Het Nederlandse Rode Kruis helpt u bij 58 verschillende ongevallen van brandwond tot hersenschudding. Met de app vindt u tevens de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost. Ook is er de mogelijkheid om direct 112 te bellen. 
Meer informatie »
Whatsapp

Messenger

Heeft u een korte vraag of bent u op zoek naar tips of advies? Vanaf nu beantwoorden wij ook graag al uw vragen via Messenger! Zonder dat u hiervoor hoeft te betalen… Waar u ook bent... Dat is nog eens service!
Meer informatie »
Skype

Skype

Gratis of bijna gratis bellen naar huis, zo lang er maar een wifi-verbinding is. Naar andere Skype-gebruikers bellen is gratis, en naar vaste lijnen in Nederland bel je voor slechts 2,2 cent per minuut.
Meer informatie »
ANWB

ANWB

Met de Wegenwacht applicatie van de ANWB kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. Zowel in binnenland als buitenland weet de Wegenwacht app waar u staat. 
Meer informatie »
Google Maps

Google Maps

Met Google Maps kunt u gemakkelijk uw route plannen, bekijken waar u zich bevindt of bijvoorbeeld zoeken naar restaurants in de buurt. 
Downloaden (App Store) »
Downloaden (Google Play) »
Google Translate

Google Translate

Offline: vertalen zonder internetverbinding. Of gebruik de handige ‘Instantcameravertaling’: tekst in afbeeldingen direct vertalen door uw camera te richten (30 talen)!
Downloaden (App Store) »
Downloaden (Google Play) »
Weeronline

Weeronline

Met de weer app van Weeronline kunt u direct de 14-daagse weersverwachting voor uw huidige locatie bekijken. 
Downloaden (App Store) »
Download (Google Play) »
Woezel en Pip

ANWB Vakantiehulp

Op vakantie zijn dingen vaak nét even anders. Gelukkig heb je met de ANWB Vakantiehulp app overal grotendeels offline toegang tot handige vakantie- en verkeersinformatie. Meer informatie »
Oplaadpunten elektrische auto

Next Charge - Oplaadpunten

Heeft u een elektrische auto? Met deze handige app kunt u tijdens uw reis naar de camping eenvoudig zoeken naar een oplaadpunt voor uw elektrische auto.
Downloaden (App Store) »
Downloaden (Google Play) »
Going abroad

Going Abroad

Wat is de maximumsnelheid op de snelweg in Spanje? Wat zijn de regels voor mobiel telefoneren in de auto in Italië? De verkeersveiligheidsapp van de EU bevat alle belangrijke verkeersregels.
Meer informatie »