Basic selectie

Basic selectie

De Basic Selectie is onze nieuwe reeks campings voor prijsbewuste gezinnen!

Met onze Basic Selectie vindt u campingvakanties in Frankrijk, die passen bij een wat lager vakantiebudget. De kwaliteit en faciliteiten van campings uit deze selectie kunnen variëren. Van een eenvoudige camping op een goede locatie bij St. Tropez tot een 4-sterren camping aan zee. Wat hebben deze campings gemeen? U boekt ze altijd voor een scherpe prijs. En uiteraard bieden wij u onze vertrouwde service!

Basic selectie

Proef de Franse sfeer

Op alle campings uit de Basic Selectie proeft u een echte Franse sfeer. Kies uit populaire vakantiebestemmingen zoals, Bretagne, Normandië, de Languedoc-Roussillon, de Côte d'Azur of de Provence. De campings liggen wat verder weg van grotere, drukke toeristenplaatsen. Hier ontmoet u dan ook vooral Franse vakantiegangers. Wijk af van de gebaande paden en ontdek een andere kant van Frankrijk!

Vertrouwde service

Op de campings uit de Basic Selectie is de keuze uit accommodaties en faciliteiten beperkter dan op onze andere campings. Maar u kunt gewoon rekenen op onze vertrouwde service! Wij verzorgen uw verblijf - en extra's - en onze eigen campingmedewerkers staan de hele vakantie voor u klaar.

Wat biedt de Basic Selectie?
 1. Vakanties voor een wat lager vakantiebudget
 2. Spetterende zwembaden en andere faciliteiten
 3. Veel speelruimte voor kinderen
 4. Accommodaties van vertrouwde kwaliteit
 1. Geen kosten voor schoonmaak of borg
 2. Aankomen en vetrekken op de dag van uw keuze
 3. Een omgeving waar veel te zien en te doen is
 4. Eigen Eurocamp medewerkers op de camping

Basic selectie campings


Altijd extra voordelig op vakantie!

 • April vanaf € 184,- per week
 • Meivakantie vanaf € 212,- per week
 • Mei vanaf € 164,- per week
 • Juni vanaf € 146,- per week
 • Zomervakantie vanaf € 212,- per week
 • September vanaf € 115,- per week
Value parcs
Value parcs

FAQ Basic Selectie

Wat is de Basic Selectie van Eurocamp?

De Basic Selectie is onze nieuwe reeks campings voor prijsbewuste gezinnen. De kwaliteit en faciliteiten van campings uit deze selectie kunnen variëren van onze andere campings. U boekt deze vakanties altijd voor een scherpe prijs. Uiteraard bieden wij u onze vertrouwde service.

Op welke bestemmingen vind ik de campings uit de Basic Selectie?

De campings uit de Basic selectie liggen allemaal in Frankrijk - op een aantal populaire vakantiebestemmingen zoals de Côte d'Azur en de Provence, de Languedoc-Roussillon en Bretagne.

Hoe verschillen de campings uit de Basic Selectie van de andere Eurocamp campings?

De meeste campings uit de Basic selectie liggen wat verder weg van grotere, drukke toeristenplaatsen (m.u.v. een aantal strandcampings). Hier ontdekt u een andere kant van Frankrijk en u ontmoet vooral Franse vakantiegangers.

Welke accommodaties kan ik boeken op de campings uit de Basic Selectie?

Op de campings uit de Basic selectie bieden wij u vooral onze stacaravan type Classic. De stijl van deze stacaravans is traditioneel en gezellig. De Classic stacaravans zijn comfortabel en volledig uitgerust.

Zijn er kosten voor schoonmaak of borg?

Onze campingmedewerkers maken uw accommodatie schoon. Zonder extra kosten. U hoeft daarom een eindcontrole niet af te wachten. Ook een borg vinden wij niet nodig. Over een gebroken wijnglas of bord doen wij dus niet moeilijk.

Is de service van Eurocamp anders als ik een camping uit de Basic Selectie boek?

Welke camping van Eurocamp u ook kiest; wij bieden u onze vertrouwde service. Onze medewerkers in Nederland staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u tips en adviezen te geven. Op al onze bestemmingen staan onze eigen campingmedewerkers voor u klaar. En we geven u uiteraard de garanties van de ANVR en SGR.

Waarom biedt Eurocamp de campings uit de basic selectie voor zo’n scherpe prijs?

Bij Eurocamp bieden we u alleen de ruim 160 best gewaardeerde 4/5-sterren campings in de mooiste streken van Europa. De prijs van onze vakanties bepalen wij aan de hand van de kwaliteit van de camping, het aantal sterren en de faciliteiten. Hoe completer de camping, hoe meer u betaalt.

De campings uit onze Basic Selectie bieden vaak wat minder faciliteiten en hebben vooral 3 of 4 sterren. Ook vindt u hier onze meest standaard accommodaties. Daarom bieden wij u deze vakanties tegen een scherpe prijs. Goed nieuws, nietwaar?

Boek nu een Basic selectie camping!