Geheimen van Europa

Verborgen schatten

Zin in een uniek zomeravontuur? Ontdek de verborgen schatten van Europa en beleef uw vakantie op een andere manier.

De omgeving van onze campings staan bol van activiteiten om uit te proberen en bijzondere plaatsen om te ontdekken. Met deze unieke belevenissen vult u uw eigen vakantieavontuur in. Of ontdek zelf een verborgen schat. De keuze is aan u!

Maak een 'Twilight' filmtour

Beleef zelf de filmromantiek van de Twilight-serie en bezoek Volterra in Toscane, waar de fictieve Volturi wonen. Ontdek de prachtige stad in de glooiende heuvels. Bang voor een vampieraanval? Dan is dit de veiligste plaats ter wereld!

Aanbevolen camping: Parco delle Piscine ›

Proef de Toscaanse keuken

Toscane biedt u niet alleen glooiende heuvels en romantische steden; de streek heeft ook een van de beste keukens in de wereld. Leren koken als een ‘Italiaanse mama’? Er is geen betere manier om uw panzanella te perfectioneren of uw ragù te verfijnen dan een kookcursus te volgen op camping Parco delle Piscine.

Aanbevolen camping: Parco delle Piscine ›

Verken de Etna

Ervaar bij de Etna - Europa's meest actieve vulkaan - het spektakel van brandende lava die vanuit de aardkorst omhoog wordt gespuwd. Deze vulkaan barst al miljoenen jaren regelmatig uit! Een bezoek aan de Etna is een unieke ervaring.

Aanbevolen camping: El Bahira ›

Ontdek Venetië

Hoewel Venetië altijd een populaire bestemming voor een stedentrip is geweest, kun je hier haast niet uitgekeken raken. Ver voorbij de Brug der Zuchten en het San Marcoplein liggen kilometers vergane glorie en echte elegantie om te ontdekken. Verborgen schatten? Venetië staat er bol van!

Aanbevolen camping: Mediterraneo ›

Bekijk Scopello uit Ocean's 12

Bezoek Scopello en waan je in een filmscène uit Oceans '12. Een hemels stuk rotskust vormde het decor voor een aantal van de beste scènes uit deze film. Een van de mooiste kusten van Sicilië.

Aanbevolen camping: El Bahira ›

Klimmen in San Vito lo Capo

San Vito lo Capo is niet voor niets de thuisbasis van een wereldberoemd klimfestival. Ontdek zelf ook een van ‘s werelds meest populaire klimlocaties. Klim omhoog langs een van de vele routes voor klimmers van alle niveaus. Proef de zuivere berglucht en geniet van een geweldig uitzicht over zee en het prachtige landschap.

Aanbevolen camping: El Bahira ›

Proef authentieke couscous

San Vito lo Capo kent ook culinaire hoogtepunten. Voor het eigen Couscous Fest van de stad Trapani vliegen elk jaar in september beroemde chef koks en gasten in. De stad verandert in een paradijs voor fijnproevers en het festival trekt ongeveer een kwart miljoen bezoekers. Geniet van couscous met ricotta en pecorino, lamsvlees en citrusvruchten. Al zin om te proeven?

Aanbevolen camping: El Bahira ›