Geheimen van Europa

Verborgen schatten

Zin in een uniek zomeravontuur? Ontdek de verborgen schatten van Europa en beleef uw vakantie op een andere manier.

De omgeving van onze campings staan bol van activiteiten om uit te proberen en bijzondere plaatsen om te ontdekken. Met deze unieke belevenissen vult u uw eigen vakantieavontuur in. Of ontdek zelf een verborgen schat. De keuze is aan u!

Ontdek Dalí in Spanje

Salvador Dalí is de vader van de surrealistische kunst. Zijn kunst is verrassend toegankelijk en leuk voor het hele gezin. Ontdek de bizarre wereld van Dalí tijdens een bezoek aan het Dalí Museum. Hier komt het werk van deze grote kunstenaar tot leven.

Aanbevolen camping: El Delfin Verde ›

Feest mee op La Mercè

Geniet van gigantische parades, spectaculair vuurwerk en enorme menselijke torens. Dans in de straten tijdens het grootste straatfeest van Barcelona’s evenementenkalender; het Mercè Festival. Dit is het enige Europese festival dat je minstens een keer moet ervaren!

Aanbevolen camping: Tucan ›

Proef de Cava van Catalonië

Catalonië is goed voor ongeveer 90% van de Spaanse Cavaproductie. Wilt u het geheim van dit heerlijke antwoord van Spanje op de Franse Champagne ontdekken? Proef Cava in het beroemde huis van Freixenet, of bezoek het stadje San Sadurni de Noya, waar de oorspronkelijke Cavagrotten te vinden zijn.

Aanbevolen camping: Cypsela ›

Ontdek Cabo de Roca

Wilt u ook kunnen zeggen: “Ik ben op het meest westelijke punt van Europa geweest”? Ga dan naar Cabo de Roca. Er is ook nog eens veel te zien en te beleven, want Cabo de Roca ligt in op een spectaculaire locatie in het natuurpark Sintra-Cascais. Een uniek natuurgebied op maar 25 kilometer van Lissabon.

Aanbevolen camping: Guincho ›