Geheimen van Europa

Verborgen schatten

Zin in een uniek zomeravontuur? Ontdek de verborgen schatten van Europa en beleef uw vakantie op een andere manier.

De omgeving van onze campings staan bol van activiteiten om uit te proberen en bijzondere plaatsen om te ontdekken. Met deze unieke belevenissen vult u uw eigen vakantieavontuur in. Of ontdek zelf een verborgen schat. De keuze is aan u!

Zomerskiën

Skifanaten opgelet… Wacht niet tot de winter om uw ski’s of snowboard weer onder te binden. Ga naar hoogst gelegen skigebied van de Alpen - de spectaculaire Theodul gletsjer in Zermatt - en maak een afdaling in de verse sneeuw!

Aanbevolen camping: Bella Tola ›

Bezoek het ijspaleis op Jungfraujoch

Stap aan boord van de trein en tuf langs pieken en dalen over het spoor van de Jungfraubahn door de frisse berglucht. Onder de berg en de Aletsch gletsjer ligt het prachtige ‘Eispalast’. Het oudste en hoogste ijspaleis ter wereld. De ijzige schoonheid en prachtige sculpturen maken een bezoek een onvergetelijke ervaring.

Aanbevolen camping: Camping Jungfrau ›

On Her Majesty's Secret Service

Voel je James Bond tijdens een Eurocamp vakantie. De openingsscène van On Her Majesty's Secret Service werd gefilmd op het strand van Guincho in Portugal. Alle scènes op de bergtoppen met Blofeld's bergleger werden geschoten in het ronddraaiende restaurant ‘Piz Gloria ‘op de top van de Schilthorn. Deze bergtop is net zo dramatisch als de Jungfraujoch.

Aanbevolen camping: Camping Jungfrau ›