Fietsvakantie

Fietsvakantie - Camping Belledonne

Belledonne - Franse Alpen

Voel de koele druppels van de waterval van La Sarennes op je gezicht als je door dit fantastische gebied trapt. Of daag jezelf uit met een beroemde etappe van de Tour de France. Fietsliefhebbers die hun conditie en lef willen testen klimmen vanaf Le Belledonne over de legendarische haarspeldbochten omhoog naar de top van Alpe d'Huez. Koop hier voor slechts een euro een officieel certificaat om uw prestatie te bewijzen!

Fietsen zijn het hele seizoen op de camping te huur.

Camping Le Belledonne ›
Fietsvakantie - Camping Gitzweiler Hof

Gitzweiler Hof - Duitsland

Geniet van een fietsvakantie van alle vrijheid als u uw weg naar beneden vindt in het heuvelachtige landschap van Lindau. Er is zoveel moois in de omgeving, zoals de Bodensee. Vul uw picknickmand en geniet onderweg van verse kaiserbroodjes.

Fietsen en mountainbikes zijn het hele seizoen op de camping te huur.

Camping Gitzenweiler Hof ›
Fietsvakantie - Camping Le Ty Nadan

Le Ty Nadan - Bretagne

Ontdek de rustige vallei en geniet van de sfeer van het platteland op camping Ty Nadan. Raas door het landschap dat perfect is voor mountainbiken of fiets in lager tempo langs de rivier de Elle. Zodra de dag ten einde loopt kunt u uw spieren ontspannen in de sauna op de camping.

Fietsen en mountainbikes zijn het hele seizoen op de camping te huur.

Camping Le Ty Nadan ›
Fietsvakantie - Camping Le Château des Marais

Le Château des Marais - Loire

Trap tijdens uw fietsvakantie door mooie dorpjes en bezoek de charmante kastelen van de regio. Fiets voor een heerlijke dag uit langs de rivier de Loire. Vergeet geen vers stokrood en brie voor de lunch!

Fietsen zijn het hele seizoen op de camping te huur.

Camping Le Château des Marais ›