Golfvakanties

Voor een golfvakantie op de mooiste golfspots van Europa bent u bij ons aan het juiste adres! Verbeter uw swing, oefen met putten, maak een mooie birdie of sla een hole-in-one. Moe van een sportieve dag? Neem een koel drankje bij de '19e hole' of een frisse duik in het zwembad…

Golfvakantie Frankrijk

Domaine des Ormes - Golf

Domaine des Ormes, Dol-de-Bretagne

Deze golfbaan ligt op een ideale locatie voor een golfvakantie in Frankrijk, in het hart van de Côte d'Emeraude, tussen Saint-Malo en de Mont St. Michel. Met zijn eigen 18-holes golfbaan en exclusieve clubhuis is Dol-de-Bretagne één van de beste golfbestemmingen van Frankrijk. Je spel verbeteren? Er worden uitstekende lessen gegeven.

Golfvakantie Italië

Camping Pra'delle Torri - Golf

Pra'delle Torri, Caorle

Op zoek naar een uitdagende golfvakantie in Italië? Camping Pra'delle Torri biedt een indrukwekkende 18-holes (par 72) baan aan zee. Volg ook lessen van instructeurs van internationaal niveau. Wie ontspanning zoekt kan terecht in het clubhuis dat uitkijkt op groene velden en de blauwe zee.

Camping Union Lido - Golf

Union Lido, Cavallino

Camping Union Lido biedt een oefenbaan, pitching green, oefenbunker, putting green en natuurlijk drie par 3 holes in een groene omgeving. De perfecte golfvakantie in Italië om uw vaardigheden te verbeteren.

Kom na een actieve golfdag tot rust in de tuin van het clubhuis "Alla Fattoria" met bar en restaurant.


Campings met golfbaan in de buurt

Veel van onze campings liggen op een korte afstand van prachtige golfbanen in Europa. We hebben hiervan een handig overzicht voor u gemaakt.

Nederland, Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland

RegioCodeCampingAfstand vanaf camping
NederlandHL011Koningshof3 km
HL012Duinrell12 km
HL013Beekse Bergen10 km
DuitslandGE011Gitzenweiler Hof2 km
GE013Herbolzheim2 km
GE019Südsee-Camp15 km
OostenrijkAU011Sportcamp Woferlgut3,5 km
AU012Natterer See12 km
ZwitserlandSW012Manor Farm1 km
SW013Jungfrau12 km