Watersportvakantie

Houd je hoofd koel onder de warme zon. Spring op een surfplank, duik naar de bodem van het zwembad of voel de wind op je gezicht in een zeilbootje.

Veel van onze watersport campings aan het strand of bij een meer staan bol van de watersportactiviteiten. Er zijn duiklessen en surflessen voor elke leeftijd en elk niveau. Voor avontuur op en in het water bent u bij ons aan het goede adres!

Duiken

Duiken

Heeft alle flora en fauna op het droge al gezien? Ontdek een hele nieuwe wereld onderwater. Op een selectie van watersport campings zoals Des Menhirs en Les Mouettes in Bretagne, Cala Gogo en Cambrils Park in Spanje en Altomincio Family Park aan het Gardameer kunt u duiklessen volgen – in het zwembad van de camping of bij een duikschool in de buurt. Duik het avontuur tegemoet!

Surfen

Windsurfen

Windsurfen is een geweldige watersport voor het hele gezin. Of u nu de grote golven wil bedwingen, uw freestyle tricks wil oefenen of op een rustiger tempo wil leren windsurfen. Bij Eurocamp heeft u alle vrijheid om invulling te geven aan uw eigen watersportvakantie. El Delfin Verde aan de Costa Brava is een ideale watersport camping voor beginnende en gevorderde windsurfers. Voor spectaculaire golven bent u op La Rive in Les Landes aan het juiste adres. Of kies voor Garden Paradiso of Union Lido aan de Adriatische Kust.

Zeilen

Dinghy zeilen

Dinghy zeilen is een perfecte manier om te ontspannen op het water. Of u nu kiest voor een watersportvakantie aan zee of bij een meer. Voel de wind in je gezicht en geniet van de omgeving. Opblaasbare zeilbootjes en andere bootjes met kleine kiel zijn eenvoudig op te tuigen, iedereen kan ermee overweg en ze zijn erg wendbaar. Onze watersport campings waar u kunt dinghy zeilen liggen op mooie locaties zoals Les Fontaines in de Franse Alpen, La Torre del Sol aan de Costa Dorada of La Yole in de Vendée.


CodeCampingDinghy zeilenJetski'sDuiklessenWaterskiënWindsurfen
HL013Beekse Bergen