Wellness vakanties

Van Turks stoombad tot Hot Stone massage en van Thalassotherapie tot traditionele hot tubs; diverse campings bieden verrassende wellnessfaciliteiten aan. Houdt u van een ontspannen vakantie? Ontdek dan onze selectie van vakanties met spa op de camping.  

Voel de warmte op je huid in de sauna. Adem de warme stoom van de hammam in. Dobber lekker weg in het warme water van de jacuzzi. Geniet van heerlijk geurende lavendel in het kruidenbad. Vergeet alle stress! 

Onze wellnesscampings liggen op de mooiste locaties van Europa. Iedere wellnesscamping heeft unieke spafaciliteiten. In het voor- en naseizoen profiteert u soms zelfs van gratis toegang. Er is veel te zien en te doen in de omgeving en de campings beschikken over uitstekende voorzieningen. Er is altijd een accommodatie die precies bij u past. Zo stelt u uw ideale wellness vakantie eenvoudig zelf samen. Alles mag en niets moet!


Spa Parcs

Sportcamp Woferlgut, Salzburgerland

Camping Sportcamp Woferlgut biedt actie en plezier voor iedereen. Moe van al het wandelen, golfen of zomerskiën? Er zijn uitstekende wellnessfaciliteiten.