Verzekeringen

Allianz Global Assistance

Bij een zorgeloze vakantie hoort natuurlijk een goede reis- en annuleringsverzekering. Eurocamp heeft met Allianz Global Assistance een verzekeringspakket samengesteld welke helemaal is afgestemd op een Eurocamp vakantie. Perfect op maat en zó geregeld.

Annuleringsverzekering

Reisverzekering

Kortlopende Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt is het laatste dat u wilt, dat deze niet doorgaat. Met de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking.

  • Zeer ruime dekking
  • Premie 5,9% van de reissom (exclusief 21% assurantiebelasting)
  • Poliskosten: € 5,45 (inclusief assurantiebelasting)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering ›
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering ›

Reisverzekering

Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisverzekering

Wilt u geen enkel risico nemen en gewoon met een zeker gevoel op vakantie gaan? Met de Kortlopende Reisverzekering komt u niet voor verrassingen te staan.

De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal wanneer u minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is heel compleet en bestaat uit de volgende elementen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten.

  • Premie per persoon per dag: € 1,86 (inclusief assurantiebelasting)
  • Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd
  • Poliskosten: € 5,45 (inclusief assurantiebelasting)

Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering ›
Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering ›


Hulp nodig?

Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland belt u 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om u te helpen.

Meer informatie

Na het afsluiten van een verzekering ontvangt u een bevestiging met daarbij de verzekeringsvoorwaarden. Bewaar deze goed, want de verzekeringsvoorwaarden zijn bepalend voor de beoordeling van claims. Wilt u meer informatie over de premie en/of dekking? We helpen u graag.