Verzekeringen

Europeesche verzekeringen

Bij een zorgeloze vakantie hoort natuurlijk een goede reis- en annuleringsverzekering. Eurocamp heeft met de Europeesche Verzekeringen een verzekeringspakket samengesteld welke helemaal is afgestemd op een Eurocamp vakantie. Perfect op maat en zó geregeld.

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

Allrisk Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt is het laatste dat u wilt, dat deze niet doorgaat. Maar wat voor een ander geen reden is om te annuleren, is dat voor u misschien wel. Een zieke vriendin of beginnen in een nieuwe baan? Met de Allrisk Annuleringsverzekering kunt u zelf bepalen om welke reden u een geboekte reis annuleert.

  • Zeer ruime dekking
  • Premie 8,47% van de reissom (inclusief 21% assurantiebelasting)
  • Poliskosten: € 4,24 (inclusief assurantiebelasting)

Meer over de Allrisk Annuleringsverzekering »

Reisverzekering

Reisverzekeringen

Optimaal Reisverzekering

Wilt u geen enkel risico nemen en gewoon met een zeker gevoel op vakantie gaan? Met de Optimaal Reisverzekering komt u niet voor verrassingen te staan. Naast vergoeding voor geneeskundige kosten zijn bagage en rechtsbijstand standaard meeverzekerd. Ook ontvangt u een hogere vergoeding en heeft u geen eigen risico bij bijvoorbeeld diefstal van uw laptop of uw mobiele telefoon.

  • Premie per persoon per dag: € 2,77 (inclusief assurantiebelasting)
  • Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd
  • Poliskosten: € 4,24 (inclusief assurantiebelasting)
  • Beste dekking bij kinderspullen, bagage of ziekte
  • Reisrechtsbijstand is meeverzekerd
  • Geld is meeverzekerd

Meer informatie over de Optimaal Reisverzekering »


Poliskosten

De poliskosten bedragen € 4,24. Sluit u de reis- en annuleringsverzekering tegelijkertijd af? Dan betaalt u éénmalig € 4,24. Bij een kosteloze annulering van uw Eurocamp vakantie krijgt u ook de premies van de afgesloten verzekeringen terugbetaald. Vanzelfsprekend kunt u alleen aanspraak maken op de annuleringsverzekering als (de aanbetaling op) de reissom is voldaan.

Meer informatie

Bovenstaande informatie is een samenvatting van de verzekeringsvoorwaarden van de Europeesche verzekeringen. Na het afsluiten van een verzekering ontvangt u een bevestiging met daarbij de verzekeringsvoorwaarden. Bewaar deze goed, want de verzekeringsvoorwaarden zijn bepalend voor de beoordeling van claims. Wilt u meer informatie over de premie en/of dekking? We helpen u graag.